Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[BCPM] Billionaires Club - Dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: Gustav Knuttsen w Styczeń 24, 2012, 13:05:38 ---Nie wyszliśmy z c0ven z przyczyn personalnych czy też anomalkowych :) czy też PVP. Absolutnie nie ! C0VEN to jeden z najfajniejszych Ally w jakich grałem i fajna ekipa ludzi. BCPM wyszło z C0ven bo chcemy zobaczyć jak jest na północy bo nigdy tam nie byliśmy.
--- Koniec cytatu ---
Czyli z powodów "geograficznych" zamieniliście samodzielny ally (co c0venowi przyznać trzeba) na peta peta Goonów, w którym największym korpem są sławetni Black Legionnares znani jeszcze z Górnego Catch jako członkowie Sylph Alliance. W dodatku w aliansie rotacja jak w burdelu przy szosie brzeskiej, widać wyraźnie że jest to "meat shield", który Mittani trzyma w biednym regionie, żeby mieć bufor między Syndicate/Outer Ring/Placid a Fade/Deklein.
Moje gratulacje i do zobaczenia w Cloud Ring :)
Jrkan:
Gdy bylem w c0venie to jeszcze nie było żadnych list na które trzeba było się wpisywać gdy ktoś chciał sobie po eso polatać, stąd moje zaskoczenie. Nadal chcecie być jak SE i patrząc na kb, nadal to nie wychodzi ;) Dobra, ale kończę to wykolejanie wątku, a Bilionerom życzę udanej kariery na północy.
Isengrim:
Tez bysmy woleli, zeby poszli do jakiegos mniej "nacechowanego" aliansu, ale coz, poczekamy az sie chlopaki wyszaleja i zapraszamy do domu. ;)
Bo to bardzo fajny korp jest, a trolujemy go przeciez z czystej sympatii. :)
--- Cytuj --- Nadal chcecie być jak SE i patrząc na kb, nadal to nie wychodzi
--- Koniec cytatu ---
Kazdy by chcial. :P A serio, to doskonale sobie zdajemy sprawe, ze nie bedziemy jak SE i nie mamy takich aspiracji. Z tej chociazby przyczyny, ze dla Ruskich EvE to jest "Serious Business" - i nie mowie tu o RMT, bo akurat SE ma do niego jednoznacznie negatywny stosunek - tylko zaangazowanie sie w gre "cialem i dusza", swietna organizacja, itp. U nas jednak wiekszosc graczy to casuale, ktorym real pozwala na trolowanie na forum, ale juz nie na bycie na kazdym CTA, codziennie, po 4 - 6 godzin. No i community jakby cosik mniejsze, wiec odpowiedni odsetek takich "harcore'owych" graczy jak SE jest u nas niewielki.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Gustav Knuttsen w Styczeń 24, 2012, 13:05:38 ---Panowie to dyskusja o BCPM a nie o C0ven...
--- Koniec cytatu ---
Właśnie teraz zauważyłem ze jesteście w CR. No to witamy was po sąsiedzku ;D
Nitefish:
No to my też witamy po sąsiedzku, właśnie przylecieliśmy do Venal...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej