Eve Online > NoobGarten
Zarabianie w milicji
Ranshe:
Jest trochę lepiej niż Kharim to przedstawia - lp z sec connections 4 to od 25 do 37k za misję l4, a i geddon navy nie jest najbardziej opłacalną rzeczą w lp storze amarskim :)
Dux:
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 05, 2012, 19:07:07 ---Jest trochę lepiej niż Kharim to przedstawia - lp z sec connections 4 to od 25 do 37k za misję l4, a i geddon navy nie jest najbardziej opłacalną rzeczą w lp storze amarskim :)
--- Koniec cytatu ---
To by oznaczało, że amarscy agenci lepiej płacą za misje niż caldaryjscy, którzy dają za misje lev. 4, przy sec. connections na 4 od 18 do 24 k LP pionts z hakiem :)
Kharim:
Ammarscy dają najwięcej lp. Co do poprawności- swoje wyliczenia bazuje na młodej postaci w solo Drake'u.
Niemniej jednak milicja daje najlepsze zarobki dla młodych.
Ranshe- kiedyś Armageddon był najlepszy pod względem zarobków, nie wiem jak teraz, bo 4 miesiące nie jestem w milicji.
Khurghan:
--- Cytat: Kharim w Styczeń 05, 2012, 23:31:45 ---Ammarscy dają najwięcej lp. Co do poprawności- swoje wyliczenia bazuje na młodej postaci w solo Drake'u.
Niemniej jednak milicja daje najlepsze zarobki dla młodych.
Ranshe- kiedyś Armageddon był najlepszy pod względem zarobków, nie wiem jak teraz, bo 4 miesiące nie jestem w milicji.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak napisał Balm, LP zależy od security systemu a nie od rasy. Dawno nie latałem misji FW, ale z tego co pamiętam agent w Intaki daje okolo 34-35k lp za misję. Z kumplem lataliśmy ceptor + bomber, każdy z nas około 10 - 14 misji zebranych, rundka zajmowała około 2-3h, zależy jaki ruch był i czy komuś chciało się nas scigać.
Ranshe:
--- Cytat: Kharim w Styczeń 05, 2012, 23:31:45 ---Ranshe- kiedyś Armageddon był najlepszy pod względem zarobków, nie wiem jak teraz, bo 4 miesiące nie jestem w milicji.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem i zarabiam na tym, więc mogę z ręką na sercu powiedzieć, że nie jest. Jest bardziej opłacalny niż Apoc Navy, ale nie najlepszy :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej