Eve Online > Przedpokój

Powitanie + kilka pytań

<< < (2/3) > >>

Nitefish:
Tak jak napisał Insegrim - kasa musi być. Sposobów na jej zarabianie jest mnóstwo. Idea jest prosta - zarobić jak najwięcej kasy jak najmniejszym nakładem czasu. Nie ma tu znaczenia w jaki sposób będziesz to robił.

Na pewno na loocie z zabitych shipów nie zarobisz na życie, co najwyżej że na waciki.

Tony Solando:
Popieram przedmówców jeśli chodzi o szkolenia. W UA nauczysz się podstaw i co ważne, zostaną Ci wybite z głowy bzdury jakie robią niewyszkoleni piloci w starciu. (np orbitowanie fretą na MWD dużego statku z large działami/rakietami itp.) Zapisz się, pouczysz się miesiąc... w tym czasie wpadną potrzebne do robienia "kuku" podstawowe skille, będziesz miał okazję przelecieć się po null podczas szkoleniowego roamu (na którym i tak prawdopodobnie nikogo nie ustrzelicie, bo wszyscy będą się chować po najgłębszych zakamarkach systemów, tak jak to było podczas mojego roamu szkoleniowego, kiedy uczyłem się w UA) później rozsądnie wybrać korp i do przodu. Myślę że po tym miesiącu szkolenia w UA będziesz ukierunkowany na to, co chcesz robić.

Na pvp da radę zarobić chyba tylko w hisecu, wywołując wojny albo bawiąc się w ninja-baitera (osoba która podkrada wraki, tylko po to żeby wkurzyć właściciela na tyle żeby okazał agresję). Więcej info o tym aspekcie na moim blogu (link w podpisie) Ps. czasami nie wyświetlają się obrazki, to wina darmowego hosta ze zdjęciami :(

Pozdrawiam i życzę sukcesów.

Precelek:

--- Cytat: Tony Solando w Styczeń 04, 2012, 12:52:28 ---Na pvp da radę zarobić chyba tylko w hisecu, wywołując wojny albo bawiąc się w ninja-baitera (osoba która podkrada wraki, tylko po to żeby wkurzyć właściciela na tyle żeby okazał agresję).

--- Koniec cytatu ---

zdziwiłbyś się

Pol Kent:

--- Cytat: Precelek w Styczeń 04, 2012, 20:48:32 ---zdziwiłbyś się

--- Koniec cytatu ---

Precelek nie napinaj się tak. Skoro twierdzisz inaczej daj przykłady corpów/ally utrzymujących się z lootu/ransomów w null. Aha i nie jest utrzymywaniem się jak się komuś raz czy drugi uda dostać ransomy za raciarke czy za POSa/stuff w WH. Utrzymywanie się to jest stałe i stabilne źródło dochodu.

szulasek:
Czy w takim razie ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób utrzymuje się flota VOODOO ?? Czytając trochę pomyślałem, że w zorganizowany sposób atakują i dzielą łupy tak żeby każdy mógł wyżyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej