Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

<< < (13/13)

MrYogi:
Witam

Mam drobny problem na odpowiedz na maila od GM, z racji petycji jaką wysłałem, na początku zeszłego tygodnia.
Jak odpisuje na maila od GM wywala mi komunikat :

--- Cytuj ---Oops

Something really bad happened and we are really sorry.

The server was unable to process your request.

Support personel has been notified, no further action is needed.
--- Koniec cytatu ---

Próbowałem wysłać to w sumie 3 razy, 2 razy w zeszłym tygodniu i parę minut temu i nadal dupa.

Moje pytanie, co teraz ? czy GM się ze mną skontaktuje ? czy czy czekać dalej, czy.... ??

Ps. Co to znaczy po angielsku to wiem, nie wiem jak CCP się do tego odnosi ;)

Pozdrawiam
M.

DannyBoy:

--- Cytuj ---Abusing the Buddy System is considered an exploit and will not be tolerated. Incidents will be handled on a case by case basis and action taken may include bans for all accounts involved and/or confiscation of ISK and items. Abuse includes, but is not limited to; farming gifts, making throw-away alts for grief-play purposes.
--- Koniec cytatu ---

To kiedy właściwie zaczyna się "exploit i farmienie", a kiedy to zwykła działalność na wykorzystanie swoich miesięcznych zaproszeń w pożyteczny dla nas sposób? :P

Mona X:
[gmod]Głupoty o domniemaniu niewinności poleciały do Flamewara. http://eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=10294.0[/gmod]

--- Cytat: DannyBoy w Luty 16, 2012, 14:04:21 ---To kiedy właściwie zaczyna się "exploit i farmienie", a kiedy to zwykła działalność na wykorzystanie swoich miesięcznych zaproszeń w pożyteczny dla nas sposób? :P

--- Koniec cytatu ---

Nie mają jednej ogólnej zasady określającej kiedy to exploit, a kiedy nie. Każdy przypadek ma być badany oddzielnie i wszystko zależy od widzimisię GMa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej