Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

<< < (12/13) > >>

Marlon Zaipher:
Pewnie Bubu odstrzelił jeden z "waszych" transportów gumofilcow,opchnoł go a jedna parę sobie zostawił na zapas

Dux:

--- Cytat: Ranshe w Styczeń 10, 2012, 15:26:30 ---I słusznie, gumofilce rozdajemy na wszystkich porządnych statkach imperialnych załogom polerującym, inaczej się skarżą, że nie dbamy o nich i zaczynają krzyczeć jakieś bzdury o niewolnictwie itp. Ale skąd masz drugą parę to już nie wiem, ktoś widać był pechowy...

--- Koniec cytatu ---

Ja swoje dwie pary znalazłem we wrakach amarskich statków, które uprzednio - oczywiście niechcący - nieco pokiereszowałam, w sposób powodujący, iż przestały nadawać się do użytku. Gumofilce wały się obok amarskich trucheł (dla sprawiedliwości dodam, że luzem). Truchła zawsze zabieram ze sobą. Mam w jednym miejscu specjalna beczkę na nie, gdzie się bardzo fajnie konserwują w soli. Nawet dodam, że Amarzy są tu najlepsi. Może to dzięki tym ich kapturkom. Ale wyglądają nawet po paru latach lepiej niż Lenin w mauzoleum. No a jak już truchła zabrałem, to czemu miałbym odpuścić gumofilcom, skoro były (już) niczyje?
 8)

EDIT: Mozliwe, że to były amarskie transportowce. Zresztą co za różnica. Wszystkie amary wybuchają tak samo >:D

Starakopara:
hmmmm. coś w tym jest. Jakieś2 lata temu adoptowałem małego matara. odbierając go z brutorskiej placówki opiekuńczo-wychowawczej byłem nieco zdziwiony kiedy podczas wsiadania do mojego Draka z walizki wypadła mu para gumofilców. Na pytanie " po co ci one?" odpowiedział " Dowiesz się ciociu Koparo w odpowiednim czasie. "

No i teraz wiem  ;D

Goomich:
Gumofilce przydają się, kiedy trzeba brodzić we krwi pokonanych wrogów.

Isengrim:
ROLEPLAYING THREAD SIGHTED! :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej