Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

<< < (2/13) > >>

Goomich:
A nie leży on gdzieś w twoim hangarze?

m.eather:
wchodzilem do hangaru...a tam jest osobne cargo?nie to samo?

Dux:
Jeżeli zaakceptowałeś misję (a skoro pojawiają Ci się te "ptaszki" to pewnie tak), to owo coś winieneś mieć w stacji wskazanej w misji, w itemkach. Sprawdź czy masz otwarte okno "items" (chyba tak się nazywa) w stacji. Jest na samym dole po lewej: http://imageshack.us/photo/my-images/515/stacja.jpg/
Jak nie ma, sprawdź asetsy (ikonka nr 10 licząc od góry). W asetsach winieneś mieć pokazane wszystkie stacje, w których masz cos swojego, jak też wszystkie Twoje itemy, statki itd., które są na jakiś tam stacjach. Jak agent dał Ci cos do przewiezienia, to też powinno to być tam pokazane. Jak tego nie ma dalej, a misja jest zaakceptowana, to pewnie zostaje petycja.

m.eather:
dziekuje za cierpliwosc obadam w domu wieczorem i dam znac, mam nadzieje ze nie bede musial tylko pisac petycji.
Niby proste do wykonania ale tyle nerwow mi to zjadlo...Jeszcze jutro wolne i mialem zamiar siedziec caly dzien i wieczor a tu takie buty...dzieki jeszcze raz wszystkim za pomoc(widac ze to forum z ludzmi dla ludzi)

Chupacabra:
z tymi ludźmi to bym nie przesadzał :)

jak nie będziesz mógł znaleźć rozwiązania to wklej printscreena, bo coś mi się wydaję, że coś nie możesz dojść do porozumienia z agentem :) Miałem ostatnio okazję przyglądać się jak nowa postać robi tutoriale i byłem pod wrażeniem kreatywności i sposobów na rozwiązywanie pewnych rzeczy od zawietrznej strony:)

Kiedyś jeszcze będziesz się z tego śmiał, może nawet jeszcze dziś wieczorem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej