Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

<< < (10/13) > >>

Minna Hinata:

--- Cytat: Arsen w Styczeń 10, 2012, 05:12:23 ---Witam.

Wlasnie rozpoczalem swoja przygode z Eve i niespodziewanie utknalem na tej samej misji..To ostatnia misja u demokratow w Tutorialu. Dla jasnosci jesli ktos jeszcze bedzie mial z tym problem.. Pomylka wynika z tego ze po zaakceptowaniu zadania otwirajac okno misji widac wlasnie ten zielony ptaszek przy lokalizacji oddania misji (co zrozumialem bo jest to to samo miejsce skad ja bierzemy) a zaraz nizej niezaliczony przy swistku papieru (licencji ktora mamy odebrac w akademii). Mylnie pierwsza mysl jest taka ze to wlasnie stad (jako ze to tez akademia) mamy zabrac piperek. Wystarczy przeczytac opis misji ponownie i wtedy staje sie jasne ze odebrac mamy go z innego ukladu (wskazanego ponizej) gdzie znajduje sie akademia. Do tego po wyjsciu ze stargate nie mamy na boku podanej lokalizacji tej akademi (trzeba ja wybrac klikajac na wolne pole prawym i w menu 'aget misji' wybrac lokalizacje akademii). Tam juz wystarczy nakierowac na budynek i w menu wybrac open cargo i zabrac nieszczesny swistek do naszego pokladowego cargo. Niby takie proste i logiczne a jednak czoliwiek na poczatku strasznie sie miesza.

--- Koniec cytatu ---

EVE doczekało się spolszczenia czy ja o czymś nie wiem? Jak pewnie nie jedna osoba tutaj stwierdziła - EVE nie powinno mieć spolszczenia ze względu na problematyczne tłumaczenie terminologii. To tak nawiasem.  >:D

Goomich:
Galente.

Dux:
Arsen następnym razem zamiast Demokratów używaj określenia "gejowi". A na matarów mów brudasy. Przynajmniej Doom sie nie będzie czepiał :P

Isengrim:
VIDE https://gate.eveonline.com/Corporation/Virtual%20Democracy robi tutorial? ;)

Ranshe:
Niektórym to by się zapewne przydało zrobić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej