Eve Online > NoobGarten
Pytanie śmieszne ale tragiczne...
Jonas:
Kto w dzisiejszych czasach regulaminy czyta. >:D
Doom:
Ci którzy lubią nie czuc na sobie wrogiego spojrzenia adminów?
Tloluvin:
W takim razie zeby nie odbiegac od tematu male pytanko - Sugerujesz ze regulaminy for roznia sie od siebie czym innym niz uzytym slownictwem?
Bo z czasow jak jeszcze je czytalem to wszystkie sprowadzaly sie do - badz grzeczny i nie podskakuj adminom/moderatorom + pare szczegolow technicznych
PS
Po przeczytaniu regulaminu centrali (rychlo w czas) stwierdzam, ze roznic nie ma
;)
Doom:
To chyba po jakichś trol forach się szlajasz że nie widzisz różnic.
Dla przykladu znam kilka takich miejsc gdzie nie tylko miałbym możliwość ale wręcz przez regulamin byłbym obligowany do odstrzelenia Cię za powyższy post z punktów o pyskowaniu administracji, spami i offtopicku 8)
Regulamin centrali nie ja pisalem i od mojej (czyli administracyjnej) strony to to jest jeden z najbardziej liberalnych z tych które znam. Jest równiez łopatologiczny w wiekszości wypadków bez zostawiania niedomówień pozwalających jednego za coś ukarac a drugiego za to samo zignorować "bo ja go znam i on tak ma"
Tloluvin:
--- Cytat: Doom w Styczeń 02, 2012, 13:21:46 ---To chyba po jakichś trol forach się szlajasz że nie widzisz różnic.
--- Koniec cytatu ---
Mam juz swoje lata, na wielu forach bylem, a i regulaminy dawno temu przestalem czytac ;)
Glowne zasady na wszystkich forach tak jak tu sa takie same
1. Kulturka musi byc
2. Nie lamiemy prawa
3. Admin/moderator ma ostatnie slowo
Czasem w odwrotnej kolejnosci ;) i czasem z informacjami typu - w podpisie moze byc to i to, czy np tak jak tu rozwiniecie definicji piractwa i jak sie ich nie lamie to generalnie nie trzeba regulaminu czytac by byc z nim w zgodzie :P
--- Cytat: Doom w Styczeń 02, 2012, 13:21:46 ---Dla przykladu znam kilka takich miejsc gdzie nie tylko miałbym możliwość ale wręcz przez regulamin byłbym obligowany do odstrzelenia Cię za powyższy post z punktów o pyskowaniu administracji, spami i offtopicku 8)
--- Koniec cytatu ---
Odstrzelenie z punktu, ze Admin ma zawsze racje (ewentualnie potraktowanie posta jako proby kwestionowania autorytetu Admina - nie zebym probowal to zrobic) to rozumiem, ale z reszta nie moge sie zgodzic bo post podchodzi pod temat watku ("Pytanie śmieszne ale tragiczne...") wiec offtopem nie jest. Na spam sie tez nie lapie gdyz jest forma odpowiedzi/komentarzu postu poprzedniego, a poza tym nie zawiera elementow z punktu 4. regulaminu kwalifikujacych posta jako spam ;)
--- Cytat: Doom w Styczeń 02, 2012, 13:21:46 ---Regulamin centrali nie ja pisalem i od mojej (czyli administracyjnej) strony to to jest jeden z najbardziej liberalnych z tych które znam. Jest równiez łopatologiczny w wiekszości wypadków bez zostawiania niedomówień pozwalających jednego za coś ukarac a drugiego za to samo zignorować "bo ja go znam i on tak ma"
--- Koniec cytatu ---
Regulamin w zadnym razie nie osmielilbym sie krytykowac ;)
A tak na powaznie to jest on bardzo fajnie napisany i imo nikt kto go przeczyta nie powinien miec watpliwosci co jest tu niemile widziane, a przy tym oszczedza paru glupich pytan.
A tak wogle to sie zamykam zanim odreagowywaniem pierwszego dnia w pracy wyczerpie tegoroczny limit tolerancji Adminow/moderatorow Centrali wobec mojej skromnej osoby ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej