Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

<< < (7/13) > >>

m.eather:
ja rozumiem ale kazdy wie jak jest...chcialem tylko spytac... nawet nie wiem co mozna a czego nie mozna w eve...

Doom:
No i dlatego nie otrzymałes PM stwierdzającej że masz punkty karne na koncie.

W kwesti wyjasnienia
RMT w eve jest legalne pod warunkiem ze to ccp otrzymuje kasę za iski. Konkretniej kupujesz TC / PLEX'y od nich i sprzedajesz w grze za iski już legalnie. Ewentualnie TC mozesz kupić od kogoś innego (sklep, osoba prywatna) chocby z allegro warunek jest taki że musisz otrzymac kod fizycznie czyli zdrapka pocztą, lub elektronicznie (sms / mail) i dopiero coś z tym kodem zrobić. Jesli koleś na allegro nie wysyła kodu tylko chce abyś podal nick postaci itp to działa nielegalnie i tak naprawdę jest to isk seler. CCP takich panow nie lubi, admini tego forum też nie. Obie instytucje sypią banami dość hojnie już za same rozmowy w tej kwesti na forum

m.eather:
no i teraz wiem o co chodzi.
brakuje na forum takich prostych zelaznych zasad dotyczacych wlasnie takich przypadkow.
nie tylko pewnie ja mialem ochote zapytac :(.
wazne ze temat poruszony bo moze komus pomoc...

Doom:

--- Cytuj ---brakuje na forum takich prostych zelaznych zasad dotyczacych wlasnie takich przypadkow.
--- Koniec cytatu ---
???

--- Cytuj ---6a. Pod piractwo podpada także sprzedaż isków, sprzedaż postaci inaczej niż za iski oraz wszystko co podpada pod łamanie EULA gry Eve-Online.
--- Koniec cytatu ---
http://eve-centrala.com.pl/forum/index.php/topic,4516.0.html

m.eather:
no coz mam napisac?... mea culpa... nowe postanowienie noworoczne - Zaczac czytac regulaminy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej