Eve Online > NoobGarten

Pytanie śmieszne ale tragiczne...

(1/13) > >>

m.eather:
Witam
Zaczynam grę z EVE i wcześniej już zaczynałem(skończyłem tutorial) ale teraz utknąłem na chyba 2 misji.................
tak tak możecie się pośmiać ;)ogólnie chodzi o misje w tutku gdzie ze stacji mam zabrać jakiś papier i dostarczyć do punktu B z punktu gdzie ów papier się znajduje...i tu jest problem niby jest w academy i Aura mi każe się przejść tam ALE nie wiem gdzie jest ten papier...w cargo go nie ma w itemach też...jak jestem w swojej kwaterze to zielony ptaszek jest zaznaczony, jak wylatuje ze stacji nie jest zaliczony....więc wiem że w kwaterze jest ten papier ALE GDZIE??
i tu prośba o pomoc bo dziś przed pracą siedziałem długo i nic nie wymyśliłem...pomóżcie i nie biczujcie zbyt mocno bo mam zepsuty 12 godzinny pobyt w pracy przez to... >:(

Skeer:
Jeśli acceptnąłeś misję, to powinno być w Items, Ship Cargo, EWENTUALNIE w Deliveries (ale wątpię, czy w ogóle w NPC korpie coś takiego jest). Może jesteś nie na tej stacji? Poszukaj w Assets.

m.eather:
Właśnie jestem na dobrej stacji. Będąc na niej w dzienniku jest zielony ptaszek kolo nazwy stacji(nazwe sprawdzilem)
jednak gdy wylece ze stacji zielony(zaliczony) punkt w dzienniku znika...później jest właśnie ten papier "o" pokazuje czyli nie zaliczony punkt misji ostatni punkt to punkt docelowy ale nie zaliczy go dopóki nie zaliczy mi papieru...uruchamiałem grę 2 raz, zaglądałem do cargo statku itemów i nie ma go...

Zsur1aM:
a nie jestes przypadkiem na stacji na ktorej masz go zrzucic? : P, bo o ile pamietam przy punktach odbioru 'ptaszkow' nie ma.

m.eather:
to wyglada mniej wiecej tak:
1.Punkt który mi zalicza jak jestem na danej stacji.
2.Papier który mam odebrac na stacji (tej na ktorej jestem)
3.Stacja gdzie mam z papierem leciec.

i bylem na punkcie 3. wtedy punkt 1. nie jest zaliczony...gdy znajduje sie na punkcie 1. jest zaliczony(zielony ptaszek)
i o to własnie mi chodzi skad ten papier...Aura mowi ze mam przejsc sie do Academy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej