Śmietnisko > Flamewar

Ukradli LFN!!!! [Odp: Najlepsze i najdroższe wtopy]

<< < (2/7) > >>

nonenalim:
Cat drogi ekspercie Ravu od spraw LFNu i specu od twórczej chronologii nie do Ciebie pisalem.

ps. Skeer w sumie dla mnie EOT, pewnie sie tak nie przekonamy, nie bede dawal pozywki dla trolli. Chcesz to zapraszam na priv

Goomich:
Można przegłosować cokolwiek nawet jednym fłosem, jeśli nikt inny nie będzie głosował.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Lt Rook w Grudzień 26, 2011, 21:28:20 ---Bzdury Cat pleciesz

--- Koniec cytatu ---
byc moze, ale skad Ty to mozesz wiedziec? :)

W kazdym razie osobiscie w calej tej sprawie zabolala mnie jedna rzecz najbardziej, i tak naprawde o jedna rzecz mam pretensje do Ozziego. To ze wyszedl z c0ven jestem w stanie zrozumiec, po tym jak zostal wybrany CEO glosami kerbirow sila odrywanych od paska, poczul sie pewniej i wystapil z postulatem, aby coven wynajal jego altkorpowi system ze stacja na wylacznosc, i kiedy z wiadomych powodow dostal odmowe, postanowil isc do AAA bo Herc nie robil takich problemow - to jestem w stanie zrozumiec i nawet zaakceptowac, bo wiekszosc dobrych starych pilotow tworzacych LFN albo odeszla wczesniej zrazona Ozzym, albo po ostatnim glosowaniu nad wyjsciem z aliansu (w ktorym wiekszosc LFNowcow mimo urabiania na TS opowiedzialo sie przeciwko wychodzeniu z ally) poszli do VIDE albo Idei, wiec poza bolesna strata sily superkapsowej tracilismy w sumie kilku niezlych pilotow sabrow, a zyskiwalismy brak Ozziego. To co mnie wkurzylo, to to, ze La mar wiget i ozzy postanowili, ze wychodza z tych samych powodow, co PBN, tzn kowen ssie w pvp, wiec oni sie tu marnuja, nie moga sie rozwijac itd. Ta oczywista rozbieznosc miedzy rzeczywistymi powodami wyjscia, a tym co opowiadali na wiadomym nagraniu z zebrania jest naprawde obrzydliwa, mozna sie bylo rozstac jednak w bardziej cywilizowany sposob, VIDe jakos nie probowalu ukrasc dreadow, no nie wiem, Panowie, to jest tylko gra internetowa, jezeli ktos az tak daleko sie posuwa w klamstwie, to sie po prostu wszystkiego odechciewa.

Lt Rook:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 26, 2011, 21:45:08 ---byc moze, ale skad Ty to mozesz wiedziec? :)

--- Koniec cytatu ---

Bo przeprowadziłem udane przejęcie funkcji CEO w PBN? Wtedy gdy Mikker zniknoł i do tej pory się nie pokazał.

Goomich:
[gmod]A poza tym ma gorączkę i lkedwo w lkawiosze trafiam, wiec jak komus post zniknie, to pretensje moze miec do mnie. :P[/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej