Śmietnisko > Flamewar

Ukradli LFN!!!! [Odp: Najlepsze i najdroższe wtopy]

<< < (6/7) > >>

Minna Hinata:
Tak się długo zastanawiałem nad tym i..... Mr Ozzy jest okazem totalnej głupoty i debilizmu jeśli tytanami chciał wyciągać z cloaka matkę.
Poczytałem Kugu / FC / EVENews i co tu dużo mówić, powinni Ozzyego wystawić w muzeum z dopiskiem:

"Jak nie powinno się latać tytanami i komu nie powinno się dawać niczego większego od noobshipa".

Graty LFN, macie zajebistego CEO. Tytany zginęły ewidentnie z głupoty i przechlanego łba idioty który siedział za ich sterami albo wydawał rozkazy ich pilotom (chociaż na miejscu pilotów po prostu powiedziałbym takiemu człowiekowi żeby spierdalał).

IMO reimb się w żaden sposób nie należy za to. Niech Ozzy teraz kupi ISK i odkupi tytany ze swojej własnej kieszeni.

Gaunt:
ma przecież tyle botów  ::)

Minna Hinata:

--- Cytat: Gaunt w Grudzień 31, 2011, 11:54:18 ---ma przecież tyle botów  ::)

--- Koniec cytatu ---

Podejrzewam że w LFN znajdzie się nie jedna osoba która będzie skłonna zaraportować jego boty z czystej chęci pozbycia się idioty CEO.

Syntion:

--- Cytat: Minna Hinata w Grudzień 31, 2011, 11:51:03 ---Tak się długo zastanawiałem nad tym i..... Mr Ozzy jest okazem totalnej głupoty i debilizmu jeśli tytanami chciał wyciągać z cloaka matkę.
Poczytałem Kugu / FC / EVENews i co tu dużo mówić, powinni Ozzyego wystawić w muzeum z dopiskiem:

"Jak nie powinno się latać tytanami i komu nie powinno się dawać niczego większego od noobshipa".

Graty LFN, macie zajebistego CEO. Tytany zginęły ewidentnie z głupoty i przechlanego łba idioty który siedział za ich sterami albo wydawał rozkazy ich pilotom (chociaż na miejscu pilotów po prostu powiedziałbym takiemu człowiekowi żeby spierdalał).

IMO reimb się w żaden sposób nie należy za to. Niech Ozzy teraz kupi ISK i odkupi tytany ze swojej własnej kieszeni.

--- Koniec cytatu ---

Wow! Co byśmy bez Pana zrobili "szanowny" Minna Hinata. Żylibyśmy w niewiedzy, pogrążeni w ciemnościach i chaosie doczesnego świata.
Dzięki twej przenikliwości i towarzyszącemu procesowi myślowemu zaparciu zostaliśmy oświeceni i dostąpiliśmy łaski wiedzy.
Chciałbym mieć tak wspaniałego przyjaciela na Fejsie jak Ty aby móc klikać nieustannie LUBIĘ TO! za każdym razem gdy tylko coś opublikujesz.

niegodny

Minna Hinata:

--- Cytat: Syntion w Styczeń 02, 2012, 12:02:48 ---
Wow! Co byśmy bez Pana zrobili "szanowny" Minna Hinata. Żylibyśmy w niewiedzy, pogrążeni w ciemnościach i chaosie doczesnego świata.
Dzięki twej przenikliwości i towarzyszącemu procesowi myślowemu zaparciu zostaliśmy oświeceni i dostąpiliśmy łaski wiedzy.
Chciałbym mieć tak wspaniałego przyjaciela na Fejsie jak Ty aby móc klikać nieustannie LUBIĘ TO! za każdym razem gdy tylko coś opublikujesz.

niegodny

--- Koniec cytatu ---

Bad troll, odpowiem jednym słowem: <ocenzurowano> :P
[admin]Grzeczniej proszę.
Doom[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej