Śmietnisko > Flamewar

Ukradli LFN!!!! [Odp: Najlepsze i najdroższe wtopy]

<< < (4/7) > >>

[VIDE] Herezja:
Go Go więcej więcej

Co by nie był to offtop to w sumie LFN o jakim wspominał np. Skeer nigdy nie poznałem więc mogę wypowiedzieć się tylko o tym jaki znam i jaki jest obecnie.
Myślę, że ciekawszym pytaniem jest jakie konsekwencje może lub wyciągnie AAA od LFN-u?

ps. Nonenalim masz u mnie plusa za opanowanie bo bardzo dobry i udany troll puścił Cat a Ty go nie kontynuowałeś za to masz prawdziwego i zasłużonego plusa.

Doom:

--- Cytuj ---ps. Nonenalim masz u mnie plusa za opanowanie bo bardzo dobry i udany troll puścił Cat a Ty go nie kontynuowałeś za to masz prawdziwego i zasłużonego plusa.
--- Koniec cytatu ---
Schowaj tego plusa tam gdzie swiatło nie dochodzi. Tuba propagandowa Oficer PR owiec nie zaproponowała mi dostatecznej łapówki aby czytać i pisać w tematach które znajdują się w tym dziale 8)

Ranshe:
Pokasowałeś mu posty czy się znudził? ;)

Doom:
Nie ma dostępu do FW i chyba nie zauważył tych które tu Mona zdążył wrzucić

Chupacabra:
Dajcie mu dostęp :)

ile można czytać na centrali temat "jak skorzystać z 60 dniowego triala" albo "witam"

Czasami mam wrażenie, że to forum jest tak grzeczne jakbyśmy grali w simsy.

--- Cytat: Herezja w Grudzień 26, 2011, 23:04:20 ---......
ps. Nonenalim masz u mnie plusa za opanowanie bo bardzo dobry i udany troll puścił Cat a Ty go nie kontynuowałeś za to masz prawdziwego i zasłużonego plusa.

--- Koniec cytatu ---

nie dość że evka schodzi na psy to jeszcze, we flamewar zaczniemy sobie mówić per Pani i Pan, i wymieniać się grzecznościami.

Szanowny Panie Herezja, nie wiem kto Panu wybrał taki akuratny nick, ale lepiej nie dało się go dobrać do szanownego Pana wypowiedzi.......kurwa Herezja Ty herezje piszesz, plus za brak trola w trolowym dziale? Całą radość z czytania chcesz nam zabrać? a tu taki ciężki poświąteczny tydzień nastał.

Bufu coście zrobili z Herezją, tydzień polatał z Wami i już wskoczył w pluszowe kapciuszki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej