Śmietnisko > Flamewar
Ukradli LFN!!!! [Odp: Najlepsze i najdroższe wtopy]
Skeer:
--- Cytat: nonenalim w Grudzień 26, 2011, 18:08:41 ---Wiesz co skeer, gdy odchodziłem z c0venu byłes jedną z kilku osób które ceniłem jako ludzimi i szanowałem, do ktorych miałem respekt jako pilotów i z którymi żałowałem, że nie będe latał. W przypadku twojej osoby został już tylko respekt.
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem.
Tytan został ukradziony przez Ozzego z całym korpem, jaki wtedy mieliśmy. To jest fakt.
W Red Citizens widziałem kilka miesięcy temu bocący korp pełen znajomych nicków. To też jest fakt.
Nie wiem, kto tam na tytanach siedział, ale mam swoją małą satysfakcję po tym, jak la mar i alien kopali dołki pode mną, że nie nadaję się do latania tytanem i że oni wiedzą lepiej. No to macie tych lepszych pilotów.
Mój komentarz nie odnosi się do Ciebie ani do żadnej z osób, które zostały w LFN i które nadal lubię (choć Ozzy z Widgetem tak pilnują, żeby mnie wywalać z Waszych public kanałów, żebym nie mógł w ogóle kontaktów utrzymywać).
nonenalim:
--- Cytat: Skeer w Grudzień 26, 2011, 19:53:43 ---Nie rozumiem.
Tytan został ukradziony przez Ozzego z całym korpem, jaki wtedy mieliśmy. To jest fakt.
--- Koniec cytatu ---
Fakt? Jaki kurna fakt?
1. Jak mozna ukrasc korp? I jak ceo moze ukrasc tytka nalezacego do korpa? Sprzedal Gacuula czy jak? Tytek był wybudowany dla LFNu, był w LFNie i spadł w LFNie. Gacuul powroci a o kims, kto go odkupi piszesz zlodziej.
2. Twoj komentarz opluwa Ceo LFNu, któremu postanowilem jakis czas temu pomóc postawic korp na nogi. Komentarze w stylu 'Cóż, złodziej rozbił ukradzione ferrari' sabotuje rowniez moja pracę. Skoro pomagam Ozziemu, temu "zlodziejowi" to wychodzi, ze jestem jego wspolnikiem...
Osobiscie nie trolluje, wysmiewam c0venu, vide czy idei bo uważam, że tak robiac stawialbym w zlym swietle osoby, ktore tam sa i wspoltworza te projekty, a ktore lubie i szanuje. Szkoda, że pewne osoby tego nie rozumieja i jadą po LFNie przy kazdej okazji.
Jak narazie nikt tu nie zapytał o nasza wersje wydarzen, nikt nie zauwazyl na filmie innych tytkow -A- wbijajacych do POSa. Narazie wiekszosc sie nabija i niech tak bedzie. Szacunek dla osob, ktore zapytały normalnie, niekoniecznie, a raczej na szczescie nie poprzez forum.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: nonenalim w Grudzień 26, 2011, 21:01:07 ---
1. Jak mozna ukrasc korp?
--- Koniec cytatu ---
Bardzo prosto. Ozzy zajmujac sie rekrutacja w korpie, zmergowal 2 rentierskie korpy z Inver Brass, po czym przeprowadzil "demokratyczne" wybory na nowego CEO. Starzy LFNowcy, ktorzy ciezko pracowali na swojego tytana musieli z tych lub innych powodow odejsc, wiec w tworze ktory nadal nazywal sie "LFN" zostaly same zupelnie nowe osoby ze swoim ulubionym CEO, ktory specjalizowal sie w lataniu Jump Frightem i intrygach na TS.
mpp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Grudzień 26, 2011, 21:13:30 ---Bardzo prosto. Ozzy zajmujac sie rekrutacja w korpie, zmergowal 2 rentierskie korpy z Inver Brass, po czym przeprowadzil "demokratyczne" wybory na nowego CEO. Starzy LFNowcy, ktorzy ciezko pracowali na swojego tytana musieli z tych lub innych powodow odejsc, wiec w tworze ktory nadal nazywal sie "LFN" zostaly same zupelnie nowe osoby ze swoim ulubionym CEO, ktory specjalizowal sie w lataniu Jump Frightem i intrygach na TS.
--- Koniec cytatu ---
owned
Lt Rook:
Bzdury Cat pleciesz, głosować przy zmianie CEO mogą tylko udziałowcy, stary CEO widocznie był dupa i nie zabezpieczył tego faktu, udziały wisiały na koncie korpa, dowolny dyrektor może przesłać odpowiednim osobom udziały i zarządzic głosowanie zmiany CEO.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej