Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Precelek:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 07, 2012, 17:25:30 ---W pełni polski ? To szukaj w milicji amarrskiej ;)
--- Koniec cytatu ---
nie tylko w amarrskiej
kamel:
Siemanko Shaila :) jak tam maleństo się chowa ? :D
W tej chwili polskie community jeżeli chodzi o korpy przynajmniej to w większośći skupiska dziadków uwielbiający marudzenie i logujący się od czasu do czasu z indywidualnymi wyjątkami które latają, w mojej ocenie coś co przynajmniej przypominało by PBN z czasów Curse w tej chwili nie istnieje (nie, nie uważam, że jadę po moim ally. korpie ), aczkolwiek teraz też kiepski okres w sensie wakacje , ludzie się mniej logują, itp. jest kilka korpów ( w tym mój i ally w którym jesteśmy ), które starają się coś stworzyć ale to na razie etap wczesny i ciężko powiedzieć co z tego wyjdzie :) ale nijak się to ma do tego co pamiętasz :) wiem, że może niezbyt pomocna odpowiedź bo nic nie polecam ponieważ uważam, że prędzej tego co szukasz jak mniemam znajdziesz w wielonarodowościowych korpach :)
MiltisUmbrae:
No chyba jeszcze w gallente jest jeden niezły polski korp - ten w którym lata Jarowit
U caldari jest kerbirka, matarzy nie agruja bez przewagi 4-1, a ostatnio nawet przy takiej przewadze dostali rejpa ;)
w 0.0 dawno nie byłem ale patrząc na KB c0ven chyba tam też chłopaki maja jaja (nie wszyscy).
BTW Kamel siedź cicho, u nas w ally jeszcze nie ma kobiet więc nie odstraszaj koleżanki ;P
kamel:
Shaili nie da się odstraszyć :P przeżuła by cię na śniadanie i wypluła w 3 sekundy i nawet byś nie wiedział co się stało :D
Nitefish:
--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 07, 2012, 16:57:24 ---Trochę się podjadałam tematem rozpoczętym przez PC5 ale po przeczytaniu pozostało rozczarowanie. Większość wypowiedzi nie na temat a ja chętnie wróciłabym do gry. Czy w eve jest obecnie polski twór na miarę PBN z czasów curse? Nie identyczny ofc ale korporacja, gdzie gracze mają przysłowiowe jaja i trochę oleju w głowie? Nie chciałbym aby ktoś moją wypowiedź wziął do siebie. W grze nie ma mnie od ponad roku, nie wiem kompletnie jak wygląda teraz sytuacja. Stąd takie pytanie.
--- Koniec cytatu ---
Np nas nie ma, w ogóle nie latamy tylko afkujemy na stacji :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej