Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[polish community] Z kim można polatać?

<< < (33/42) > >>

SokoleOko:
Nie odbieraj tego w ten sposób.

Tu wcale nie chodzi o low vs. null, tylko o fakt, że przystępując do milicji dostajesz w pakiecie kupę ludzi, którzy są dla Ciebie "blue". Ja czy inni z CartelDOT wolą mieć świadomość, że wszystko zależy tylko i wyłącznie od nas, a liczyć możemy tylko na siebie ;)

RobekPL:
jestem daleki od jakichkolwiek porownian, z dwoch powodow: Nie znam specyfiki pvp w null, a druga sprawa to w tych obszarach obowiazuje troche inna mechanika przeciez, wiec porownania nigdy nie beda miarodajne.
Co do "blue" w milicji, fakt dostajesz tysiace "sojusznikow" na dzien dobry przylaczajac sie do milicji, lecz realnie wyglada to tak ze 90 % z nich jest ci calkowicie nieprzydatna, najlepiej jak nic nie robi czyli nie przeszkadza.
Ja i zapewne wiele osob tutaj traktuje udzial w milicji czysto umownie, skupiajac sie na swoich ekipach i swoich kregach znajomosci.
Nie jest mi tez obce strzelanie do wlasnych milicjantow, moj korp jest dla mnie priorytetem.

SokoleOko:
Tak czy inaczej -FS- robi dobrą robotę :)

littleozzik:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 21:05:39 ---Nie odbieraj tego w ten sposób.

Tu wcale nie chodzi o low vs. null, tylko o fakt, że przystępując do milicji dostajesz w pakiecie kupę ludzi, którzy są dla Ciebie "blue". Ja czy inni z CartelDOT wolą mieć świadomość, że wszystko zależy tylko i wyłącznie od nas, a liczyć możemy tylko na siebie ;)

--- Koniec cytatu ---

Fajnie, ale wygląda na to że w sumie to się prz
--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 21:05:39 ---Nie odbieraj tego w ten sposób.

--- Koniec cytatu ---

Fajnie, ale wygląda na to że w sumie to się przeliczyliście... Może i byliście "dobrzy" ale na tyle krótko że nie wiem czy wystarczająco aby się kreować na spaceheroes pl community. Skoro było tak dobrze to czemu was nie ma? Nie unieśliście ciężaru sławy lub nie wiem.... Ego?

sneer:
1. cele wolały się  wynieść z curse po tym jak tam latalismy i zaczelo sie robic nudno
2. na koniec była długa i udana ale potwornie męcząca batalia z Initiative które sciągnęły do naszego systemu mając kilkukrotną przewagę w ludziach i sprzęcie
docking games potrafią męczyc na dłuższą mete bo nie wnoszą nic nowego a przeciwnik mało co innego był w stanie pokazać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej