Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[polish community] Z kim można polatać?

<< < (4/42) > >>

Deaell Portt:
Nie.

Dux:

--- Cytat: Gariothius w Grudzień 27, 2011, 01:52:16 ---(Taaa, wiem, ktos od razu mi wytknie kilka OCZYWISTYCH kwesti, problemów, frazesów etc etc, wiec pominmy to, i po prostu zastanówmy sie nad ideą ;P)
--- Koniec cytatu ---

Nie zadziałało wśród innych narodowości (o ile w ogóle ktoś w ogóle wpadł na taki pomysł), nie zadziała i na naszym kurwidołku. Oczywista oczywistość jak mawiał klasyk :)

Gaunt:
niestety jesteśmy takim narodem, który uniemożliwia wspólną grę czy jednoczenie się, więc taki pomysł odpada. :D
Jeśli chodzi o takie pvp w miarę ( no powiedziałbym ofc, że bufu :D, ale nie można być narcyzem) to bsi ma całkiem ciekawy killboard.

Isengrim:
Niech ktos mi pokaze JEDNĄ nację w EvE, która trzyma się jednego, narodowego Sojuszu.

Chyba Chińczycy z https://gate.eveonline.com/Corporation/Thunder%20Mercenary%20Army, ale oni też dołączyli ostatnio do StainwagonDOT, który jest rumuńską (rumuńsko-rosyjską?) odpowiedzią na rumuńsko-rosyjski (z przyległościami) Stainwagon.

Wystarczy, że kilka polskich aliansów czy korporacji trzyma sobie blue standy, nie ma sensu ani możliwości robienia Obozu Wielkiej Polski w Kosmosie.

Jedyne, co "Polish Community" moim zdaniem powinno zrobić jako całość, to zastanowić się nad rozreklamowaniem EvE - wśród znajomych, zaprzyjaźnionych nerdów, itp... :) Moim zdaniem Crucible to ułatwia, wejście do gry już od czasów Inkursji (zdjęcie Learningów) stało się nieco łatwiejsze i bardziej przystępne... Tylko to wymagałoby trochę spuszczenia z tonu na Trollishu, zaangażowania się przedstawicieli różnych aliansów w Unseen Academy... no i promocję EvE wśród ludzi, którzy jeszcze w nią nie grali.

Dux:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 27, 2011, 11:51:15 ---Niech ktos mi pokaze JEDNĄ nację w EvE, która trzyma się jednego, narodowego Sojuszu.

--- Koniec cytatu ---

Bo zdaje się, że wśród wielu panuje nie wiedzieć czemu przekonanie, iż takie "zjednoczenie" nastąpiło o naszych ziomków zza Buga, w postaci tego całego dronkowa (tak przynajmniej wynikałoby z wielu wypowiedzi, jakie były na Centrali, odnośnie jednoczenia polskiego community). Co się totalnie rozmija z rzeczywistością.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej