Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Minna Hinata:
--- Cytat: Precelek w Styczeń 07, 2012, 11:25:34 --- >:D
ja bym poczekał a nóż ktoś wypije spora ilość % albo weźmie za dużo białego proszku i napisze bardzo sensowny post :)
--- Koniec cytatu ---
Do napisania sensownego postu nie trzeba być alkoholikiem ani narkomanem... no chyba że preferujesz taki styl pisania bo ja nie mam zamiaru rozczytywać bełkotu pijaka i wall of text naćpanego dzieciaka.
Doom:
--- Cytat: Dux w Styczeń 07, 2012, 09:34:52 ---A Doom nie ma paru tysiakow killi i go słuchacie ::)
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam w czym mnie słuchają? Bo na pewno nie w temacie kultury wypowiedzi ...
Precelek:
--- Cytat: Doom w Styczeń 07, 2012, 11:39:36 ---Bo na pewno nie w temacie kultury wypowiedzi ...
--- Koniec cytatu ---
Mamy pisać w staropolszczyźnie ?
kamel:
Tyle nie na temat postów dawno nie przeczytałem.Aż się zastanawiam czy po długiej przerwie jest sens wracać do tego forum.
Smutne jest wasze podejście, wg. mnie każdy gdzieś się tam nudzi w swoim korpie, ally itp. i porobił by coś tzn. POGRAŁ a nie pospinował shipem na stacji albo latał po okolicy przez 2 h i prosił się o solo każdego spotkanego neuta , wt`ka którzy momentalnie jak widzą, że ktoś prosi o solo mają tysiąc spraw na głowie i akurat teraz nie mogą... i z tych wszystkich ludzi można by zebrać fajną ekipę która chce się strzelać w tej grze, strzelać intelignetnie, latać w przemyślanych flotach, faktycznie wykorzystywać skile które się ma i na które się czekało cieżkie tygodnie żeby w końcu mieć i móc je wykorzystywać a nie tylko szpanować a ja mam to na 5 i co z tego jak nigdy tego nie wykorzystałeś porządnie... ?? zakładanie z góry, że nic z tego nie wyjdzie jest po prostu godne podziwu, nie mówię, że nie macie racji wiadomo każdy ma swoje doświadczenia itd. poza tym wg. mnie w PL community widzę brak nowych ludzi, non stop te same nicki które są coraz bardziej zmęczone, znudzone grą i grają bo grają, brak ludzi z energią do ruszenia czegokolwiek to też poważny problem. Szkoda tylko , że nie wzieliście pod uwagę podejścia typu no fakt jest nuda od jakiegoś czasu nic się nie dzieje i można by spróbować zrobić coś razem dlaczego by nie ? jak nie wyjdzie to się wróci do tego co się robiło wczesniej to przecież tylko gra.A kto nie ryzykuje ten nie ma proste.Na chwilę obecną żeby mieć fun z gry wg. mnie podkreślam to chyba iść do jakiegoś zagranicznego ally gdzie ludzie coś latają bo PL community które się tu udziela to znudzone dziadki które lubią dużo gadać i marudzić jak to było i wiedzą, że tak będzie a ci co naprawdę grają po prostu się tutaj nie udzielają i zamiast pisać bez sensu tłuką neutrali i mają w tej chwili przednią zabawę z GRY.
Osobiście chciałbym aby PL się jakoś połączyło jest nas dużo, każdy ma sporo doświadczenia i wiele cennej wiedzy do przekazania, wykorzystania i może jestem głupi ale wierzę, że jeżeli doszło by do takiego połączenia wspólnych sił moglibyśmy narobić dużo zamieszania w eve ale cóż najwidoczniej tutaj każdy jest wieszczem i z góry wie jak to się potoczy.
Sorry jeżeli bez składu i ładu ale piszę na mega uber kacu gigancie :P
Xeyo:
Byc moze jednym z wielu problemow Polskiego community jest stosunkowa mala ilosc graczy.
I to by bylo dla mnie argumentem zjednoczenia sil i pokazania innym ze "Polak potrafi" (w _pozytywnym_ znaczeniu).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej