Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Gaunt:
dać świerzakom forum :3
Teretalu:
@Ons Ra
WTB White Glaze
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Ons Ra w Styczeń 07, 2012, 01:27:12 ---Skapitulowałem czytanie tego topik gdzieś pod koniec drugiej strony. Takie kolejne masło maślane.
Wymiana flejmów i itp.
Nie da się jednak niezauważyć, że jakieś ruchy w poliszkomunity są.
Otórz swój ciągnie do swego, a mianowicie ex CEO i FC amarrskiej KOZY przeszedł na stronę ikspedałków (wyjście z KOZY w stylu emorejdż) i postanowił kampić z nimi bramę w stylu pro i do tego na bogato (uwaga na jajko).
A oto rezultat:
http://www.amarr-empire.net/killboard/?a=kill_related&kll_id=253452
Nie to żebym trollował.
Po prostu co do zjednoczenia poliszkomunity nie mam złudzeń - to się nie stanie.
Natomiast dobrze się dzieje, że w ramach tego poliszkomunity są przetasowania.
Tak jakby dwie kulki turlały się po przeciwnych stronach magnesu, jedna naładowana dodatnio a druga ujemnie.
Serdecznie pozdrawiam.
Mam nadzieję, że ten topik pożyje jeszcze przez kilka stron.
--- Koniec cytatu ---
Brylant. Pisz wiecej, i nie przejmuj sie trollowaniem zawistnych - masz talent do postowania, i nie daj sobie wmowic, ze jest inaczej. Potrzeba na tym forum ludzi takich jak Ty, ludzi ktorzy potrafia napisac cos z sensem, ktorzy nie zaprzeczaja sami sobie w kazdym kolejnym zdaniu, panuja nad skladnia i interpunkcja, a ich posty niosa ze soba gleboka tresc, nad ktora mozna sie potem zastanawiac godzinami. +1, czekam z niecierpliwoscia na dalsze niemaslomaslane przemyslenia, linki do killi trasherow, i epitety w stylu "ikspedałków" (wtf?)
Dux:
A Doom nie ma paru tysiakow killi i go słuchacie ::)
Kharim:
Bo to Evil Admin i jego autorytet oparty jest na strachu, a nie na jakosci/ilości killów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej