Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
poconick2:
Widzę, że ciężko o nazwy jakichś korpów. Z całego wątku na razie wyłowiłem:
Finis Terrae
Napiszę prościej : Jeżeli znacie to podajcie nazwy korporacji polskich lub w których lata dużo polaków, gdzie w korporacji jest 30+ charów.
--- Cytat: sarhi w Grudzień 31, 2011, 01:19:54 ---PC5 co się stało z bsi albo mi się wydaje albo za każdym razem jak wchodzę na wasz kanał jest was coraz mniej .
--- Koniec cytatu ---
No jest mniej, bo mniej się dzieje. Był tzw. 'boom' bo dużo się działo i na kanale 'bsi pub' siedziało 50+ charów. Ludzie przychodzili do nas z różnych stron, bo 'coś' się działo - aż żal dupę ściskał jak na to patrzyłem bo to znaczyło tyle, że w naszym pl światku chujoza totalna, zastój, nudy - to też ludzie potwierdzali swoimi opowieściami.
--- Cytat: Venzon 2003 w Grudzień 26, 2011, 17:18:16 ---pytasz jako PC5 czy jako BSI?
niestety, zeby obecnie fajnie polatac to trzeba miec odpowiednio liczna flote i ogarnietych FC
--- Koniec cytatu ---
Pytam jako PC5 i po części jako grupa ludzi z jakimś tam logo i tickerem (bsi), ogólnie ludek, który chce się pobawić z kimś - tylko czy jest z kim? Kiedyś polecieliśmy pomagać c0venowi jako BAS-3 i to były piękne czasy, wcześniej do D2 na północ jako BAS-3 w ClanKillersach - też super przygoda i wspomnienia. Idąc tą drogą zaczynam się rozglądać czy jest się z kim pobawić, bez wielkiej polityki i napinania penisa. Zresztą zaczynałem w PTFie, który był częścią sojuszu 3FA w Syndicate/Solitude i dużo się działo.
Polataliśmy z VooDoo, Bloody Amarr, Koza, BWC i widzę, że są małe grupki, które coś robią, mniejsza z tym jak to u nich wygląda, ale efekt jest taki że jak się schodzą takie grupki to jest dużo zabawy - stąd 50+ charów na kanale bsi pub. Mam nadzieję, że są korporacje, które mają sporo aktywnych ludzi i z którymi można się zapoznać, co daje kupę zabawy, nowe znajomości, świeżość itd itp. Stąd mój wątek.
Sir Falo:
Tak się nudzę to napiszę posta - dawno tego nie robiłem :)
Zawsze z boku uważnie przyglądam się setkom/tysiącom wypowiedzi różnych ludzi i jakoś wiara w to, że się polish community razem zbierze jest, jest bardzo bliska zeru. Ta bliskość, a nie zero wynika chyba tylko z jednej rzeczy - swoista bliskość do rodaków w przestrzeni. Skoro ja odczuwam zawsze pozytywne emocje widząc kogoś znajomego z pollandii, to na pewno nie jestem jedyny. I już z samego faktu, że ktoś jest rodakiem to bym z miłą chęcią oszczędził mu szipa zamiast go ubijać. Pytanie tylko, czy to by zadziałało w drugą stronę...
Natomiast innym faktem mówiącym "przeciw" jest ilość polskich korpów. W dziale KSO jest teraz 80% tematów na temat jakiś korpów, które powstają albo gdzieś tam są. Przeczytałem kilka, więcej nie zaglądam - wszędzie mniej wiecej to samo. A nie fajniej by było dojść do zgranej już grupy ludzi i "piąć się w szeregach"?
Yaros:
--- Cytat: Sir Falo w Styczeń 06, 2012, 23:02:29 ---Skoro ja odczuwam zawsze pozytywne emocje widząc kogoś znajomego z pollandii, to na pewno nie jestem jedyny. I już z samego faktu, że ktoś jest rodakiem to bym z miłą chęcią oszczędził mu szipa zamiast go ubijać. Pytanie tylko, czy to by zadziałało w drugą stronę...
--- Koniec cytatu ---
Na to bym nie liczył...
Ons Ra:
Skapitulowałam czytanie tego topiku gdzieś pod koniec drugiej strony. Takie kolejne masło maślane.
Wymiana flejmów i itp.
Nie da się jednak niezauważyć, że jakieś ruchy w poliszkomunity są.
Otórz swój ciągnie do swego, a mianowicie ex CEO i FC amarrskiej KOZY przeszedł na stronę ikspedałków (wyjście z KOZY w stylu emorejdż) i postanowił kampić z nimi bramę w stylu pro i do tego na bogato (uwaga na jajko).
A oto rezultat:
http://www.amarr-empire.net/killboard/?a=kill_related&kll_id=253452
Nie to żebym trollowała.
Po prostu co do zjednoczenia poliszkomunity nie mam złudzeń - to się nie stanie.
Natomiast dobrze się dzieje, że w ramach tego poliszkomunity są przetasowania.
Tak jakby dwie kulki turlały się po przeciwnych stronach magnesu, jedna naładowana dodatnio a druga ujemnie.
Serdecznie pozdrawiam.
Mam nadzieję, że ten topik pożyje jeszcze przez kilka stron.
Lt Rook:
@Ons Ra a kto Ty <pip> jesteś żeby kogo kolwiek krytykować ? http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=007+Bondd
Nikt, panu podziękujemy, leć pozabijaj, nabij pare tysiaków killi i wtedy się odzywaj inaczej robisz z siebie kompletnego idiote tylko.
[admin]Zważaj na słownictwo do kurwy nędzy :P
Doom[/admin]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej