Śmietnisko > Flamewar
Odp: Witam
Lt Rook:
Pierdolnij sobie odrazu "Jestem Polakiem jestem pierdolnięty". Zmiana niby duża, sens ten sam.
Czy polskość ma tak źle się w tej grze że prawie każdy nowy gracz musi ostro zaznaczać to że jest z Polski?
Tony Solando:
Większymi nacjonalistami są niewątpliwie Rosjanie. Widzę, że Sonder zebrał od was pojazd prawie jak by wszedł na forum o grze i zaczął głosić hasła skrajnej prawicy. Czy dopisanie "PL" w nicku jest aż takim przewinieniem? No jasne, że nie ma potrzeby manifestowania swojej polskości ale z drugiej strony nie widzę niczego złego w dopisaniu pl w polu "imię postaci" w celach informacyjnych.
Ps. Nie, nie chodzę na wiece PISu, a na manifestacji 11 listopada to ja dowoziłem Niemców helikopterem >:D
Lt Rook:
Ja nie twierdze że wchodzi i głosi cokolwiek, na dowolny temat. Poprostu żenadą jest takie manifestowanie narodowości w grze która bezpośrednio w dupie ma narodowość. Czy rosjanie są nacjonalistami? Z tym też się nie zgodzę, jedyne z czym mogę się zgodzić to fakt że 70% z nich ma ogromne problemy z angielskim. Każda dyskusja z takim przypadkiem zaczyna się po rusku, a kończy na łamanym "google translate engrish" albo nie odbywa się wcale, bo rusek powie Ci "Вы узнаете, Россия" albo podobnie. W tej grze najwięcej nienawiści jest właśnie między różnymi wizjamy gry w wykonaniu nacji takich jak ruskie, amerykańce, wyspiarze. Odkąd skośnookie dostali bana na TQ (dostali własny serwer) nie można o żadnej nacji powiedzieć że trzymają sztame. Natomiast polacy i ruskie to jedyne nacje które wewnątrz mają do siebie nazwajem pretensji typu: "rumun jebany, strzela do rodaka"....
SonderPL:
--- Cytat: Lt Rook w Grudzień 25, 2011, 17:31:56 ---Pierdolnij sobie odrazu "Jestem Polakiem jestem pierdolnięty". Zmiana niby duża, sens ten sam.
Czy polskość ma tak źle się w tej grze że prawie każdy nowy gracz musi ostro zaznaczać to że jest z Polski?
--- Koniec cytatu ---
nie miałem pomysłu. a z takimi tekstami to do mamusi albo tatusia. Nie Jestem Twoim Kolegą Żebyś tak do mnie mówił
Większości grach mam taki nik (SonderPL) mi się to wgryzło w pamięć i zazwyczaj tak się nazywam czyli jak zobaczysz w jakiejś grze typa o niku SonderPL to na pewno będę ja :D
Lt Rook:
Niema 'SonderPL', jest 'SonderPL Polska'.
Raczej szybko na siebie nie wpadniemy, bez obaw.
--- Cytat: SonderPL w Grudzień 25, 2011, 18:23:45 ---Nie Jestem Twoim Kolegą Żebyś tak do mnie mówił
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w grze jeszcze przez długi czas każdy będzie Cie tak traktował, no chyba że akurat ktoś będzie Ci właził w dupe, abyś zasilił ich fundusz podatkowy.
I wesołych świąt wszystkim, oby wam wątroby powiedziały: "spierd....", i przepraszam za ostry język :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej