Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[HVI] High Voltage Industries - Duskusja

<< < (6/16) > >>

Doom:
Bez dużej ilości large t2 bombli?  Co mniejsze paskudy wam uciekną...

Trip:
nie no, oczywiście z dużymi t2 bomblami ,neutami i wszystkim co się dało postawic do strzelania i łapania , jak się zalogują to są w czarnej D.... jak narazie sa bardzo cierpliwi :)

No i mogę już zapowiedziec następne strzelanie do POSa -A- , już namieżyliśmy ich szpilke , kwestia czasu i przygotowania ( wprowadzenia naszych Dredów i  Carierów ), tym razem planujemy złapac ich na anomalii i wystukać flote capsów a dopiero potem ustrzelic POSa >:D

pozdro

Trip:
Witam
Nie upolowalismy jeszcze -A- , ale po drodze zabawilismy sie z innym aliansem , przyczynilo sie do tego ich nieokrzesanie i arogancja . Rozmowy dyplomatyczne skonczyly sie bardzo szybko  :P ,a ze jestem dosyc porywczym czlowiekiem efekt wyglada tak >> http://ashalliance.eve-kill.net/?a=home&m=08&y=2012&view=kills << byla to lekcja dobrego wychowania i zachowania rosyjsko jezycznej braci >:D
Podziekowania dla ludzi z zaprzyjaznionych Alliansow za pomoc w wychowywaniu i udzielaniu reprymendy  ;)
fly safe

Goomich:

--- Cytat: Trip w Sierpień 21, 2012, 16:40:27 ---Witam
Nie upolowalismy jeszcze -A- , ale po drodze zabawilismy sie z innym aliansem , przyczynilo sie do tego ich nieokrzesanie i arogancja.

--- Koniec cytatu ---

Ale to ich arogancja, czy arogancja dowództwa?  8)

Trip:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 21, 2012, 16:44:24 ---Ale to ich arogancja, czy arogancja dowództwa?  8)

--- Koniec cytatu ---
Mysle ze tam nie bylo roznicy kto jest kto , po prostu oblali nas pomyjami a to nas wpienilo i zrobilismy im z d..... jesien sredniowiecza , nie chcieli rozumiec po polsku ani po angielsku odeslali nas do google translatora , ja rozumie rosyjski ale te palki nawet w ojczystym  jezyku nnie potrafily sie wyslowic  tylko ,, ssijcie nasze stopy'' , ale jak POSy zaczely spadac to na localu pisali ,, ludi szto dielatie , gawaritie somnoy ''  :'(..... nie zostal kamien na kamieniu w tym wh >:D
mysle ze czegos to ich nauczy >:D
pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej