Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na Północ (która to już?).
CATfrcomCheshire:
Szybko poszlo ;D
2012.02.01 03:51
Muppets
From: OrDeR
To: Northern Coalition. [NC]
ALLIANCE
2012.02.01 03:51
Hello,
Muppet Factory will be leaving the alliance in 30 hours to get back to our roots. Just wanted to say goodbye and like to thank you all for the awesome time in NCdot, best of luck in eve and rl. We will miss a lot of you especially Pink Aero. Live long and pen15.
Regards,
Muppet Factory
===============
2012.02.02 00:54
Alliance Relocation
From: Vince Draken
To: Northern Coalition. [NC]
ALLIANCE
Hi All,
This coming weekend, we have some FC & Leadership meetings, we will be moving out of this shit hole todo some more intresting stuff.
Were or Exactly when i dont know, but keep buying shit to a minimum for now, its looking like the weekend maybe late sunday evening or mid week i just dont know at this point.
So keep with it for a few more days i know its fucking terrible here, we are aware of it and WILL be moving within the next 7 Days MAX
-Vince
SokoleOko:
Dlaczego nie jestem zdziwiony....
NCDOT odeszło od tego czym było TRI. A już po prostu szczytem jest przyjęcie do aliansu korporacji, która była w Morsus Mihi. Liczby to nie wszystko!
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 02, 2012, 11:04:29 ---Dlaczego nie jestem zdziwiony....
NCDOT odeszło od tego czym było TRI. A już po prostu szczytem jest przyjęcie do aliansu korporacji, która była w Morsus Mihi. Liczby to nie wszystko!
--- Koniec cytatu ---
Gorzej, przyjeli Horusa! ;D
Calix:
--- Cytat: Isengrim w Luty 02, 2012, 12:18:41 ---Gorzej, przyjeli Horusa! ;D
--- Koniec cytatu ---
"Countdown to Extinction" - Megadeath
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Luty 02, 2012, 12:18:41 ---Gorzej, przyjeli Horusa! ;D
--- Koniec cytatu ---
A to nie WN przyjęło go? Czy przestałem być na bieżąco?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej