Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na Północ (która to już?).
[VIDE] Herezja:
Po 1 nikt mojego pomysłu ostatniego nie skomentował a myślę, ze jest wart uwagi.
A co do Aluzji Darka.
O ile wiem tak działa tytana jak i bombery z matki nie mogą w ogóle trafić celi zwanych sub capslami więc wzmianka o tym już chyba jest nie celowa i po prostu chyba nie idziesz duchem czasu.
Goomich:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 11, 2012, 22:35:24 ---O ile wiem tak działa tytana jak i bombery z matki nie mogą w ogóle trafić celi zwanych sub capslami
--- Koniec cytatu ---
http://northern-coalition.co.uk/?a=kill_detail&kll_id=107640
[VIDE] Herezja:
Czyli kolejny raz CCP gada a nie robi pisze o zmianach i nie wprowadza ich.
Powinni w dupę od kogoś dostać na rozpęd.
Lt Rook:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 12, 2012, 01:06:11 ---Czyli kolejny raz CCP gada a nie robi pisze o zmianach i nie wprowadza ich.
Powinni w dupę od kogoś dostać na rozpęd.
--- Koniec cytatu ---
apropo supercarrierów:
--- Cytuj ---We are increasing the signature resolution on fighters so that they deal less damage to smaller targets. We are also completely removing the drone bays of titans and dreadnoughts.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie tu pisze że FB miały nie trafiać subcapitali, dla mnie zwiększenie sig resa to zmniejszenie DPS docierającego do celu o mniejszej sygnaturze.
a tu tytanów:
--- Cytuj ---The big problem with the superweapons is that they can take out the crucial logistics and command ships of the opposing fleet in the first few minutes of a fleet fight, which severely reduces the capabilities of any remaining sub-capital ships. To fix this, we are changing the superweapon so that it cannot fire upon sub-capital ships (capital ships being Freighters, Jump Freighters, Carriers, Dreadnoughts, Capital Industrial Ships, Supercarriers and Titans).
--- Koniec cytatu ---
Gdzie tu pisze że działka tytanów nie trafią subcapitala ?
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=2674
[VIDE] Herezja:
Pamiętam stronę tu na forum podawaną typu txt przedstawiającym to co zostanie zmienione po wprowadzeniu crucible i tam były wymienione właśnie o ile pamiętam, że tam zostały podane te dane.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej