Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na Północ (która to już?).

<< < (8/30) > >>

SokoleOko:
Rentier ma płacić i tyle. Co robi na swoim terenie, jego sprawa. Moim zdaniem wysuwanie z tego wniosku, że PL (które nota bene nie ma rentierów) i NCDOT stoją na botach jest bzdurą, zwłaszcza że jednak wiadomo z czego te sojusze czerpią kasę (techmoony).

Bociarzy to szukajcie w AAA :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 09, 2012, 12:23:34 ---Rentier ma płacić i tyle. Co robi na swoim terenie, jego sprawa. Moim zdaniem wysuwanie z tego wniosku, że PL (które nota bene nie ma rentierów) i NCDOT stoją na botach jest bzdurą, zwłaszcza że jednak wiadomo z czego te sojusze czerpią kasę (techmoony).

Bociarzy to szukajcie w AAA :P

--- Koniec cytatu ---

Bociarzy w AAA jest pelno, to nie ma nic do rzeczy - rozmawiamy teraz o TRI/PL.

Naprawde uwazasz, ze PL nie czerpie kasy z botow? Nie musza bocic, a i tak ogromna czesc "urobku" z codziennej ciezkiej pracy tych wszystkich carrierow w Dronkowie trafia do ich kieszeni, i tak sie dzieje juz od dawna. To symbioza - PL utrzymuje DRF przy zyciu, a w zamian za to DRF za zgoda ccp przelewa kase albo po prostu przekazuje tytany Pandemikom. Przeciez to widac golym okiem, nie ma nawet zadnych posrednikow. Przelec sie przez wschodnie rejony eve, i ocen skale zniszczen, jakie ten uklad tam poczynil  - sa to kompletnie martwe, niezamieszkane przestrzenie, farmione przez kilka osob na kilkudziesieciu kontach. I tej pustyni konsekwentnie pilnuje PL od wielu lat, przyjmujac swoje przeplacone "kontrakty" caly czas od jednego zleceniodawcy.

A co do bociarni w ncdot, to naprawde wiem o tym na tyle duzo, ze zdziwilbym sie gdybys mogl mnie czyms zaskoczyc  ;D

SokoleOko:
Nie można stawiać znaku równości między "PL boci" a "PL jest na kontrakcie aliansu, które boci". Jesteś pewien, że do Twojej kieszeni w realu nigdy nie trafiła żadna złotówka z przestępstwa? Bo ja takiej pewności nie mam, ale przestępcą nie jestem.

Co do NCDOT - za moich czasów botów tam nie było. Jeśli teraz są, cóż, fatalnie.

I oczywiście pełna zgoda co do faktu, że bocenie grę niszczy.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 09, 2012, 13:17:08 ---Nie można stawiać znaku równości między "PL boci" a "PL jest na kontrakcie aliansu, które boci".

--- Koniec cytatu ---

PL jest na nieustajacym kontrakcie od aliansow, ktore sie interesuja tylko boceniem. Jezeli kupujesz co tydzien rower za pol ceny od ubranego w sportowe ubranko mlodego czlowieka ze wschodnim akcentem, to troche naiwne byloby twierdzenie, ze nie przykladasz reki do kradziezy.

Goomich:
W klasycznym stylu "a u was biją Murzynów", może opowiesz nam jak C0ven zdobywa iski?  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej