Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na Północ (która to już?).
Isengrim:
--- Cytuj ---3) ra was deemed close to useless in that engangment, any smallish/medium sized sub caps fleet would have been close to "useless" agains 300 tengus+logis(they would have simply died as meatshield without offering too much help) and put to focus on repping their pos which they did well. also no effort was made onto getting RA involved into the fight even tho I think they offered sending help. Also most of the time PL fcs was simply focused on getting PL in asap, and couldnt put off time to orginized RA in.
--- Koniec cytatu ---
Goomich:
--- Cytat: MrYogi w Luty 22, 2012, 08:10:50 ---lol, jakbym słyszał naszych polityków :D
Padły dwa supercapsle, ale tak naprawdę to nie były supery tylko statki widma :],
--- Koniec cytatu ---
Hel i Wyverna, to nie supery, tylko wyroby superopodobne. :P
O, właśnie wymyśliłem odpowiednią nazwę: syfery.
Isengrim:
--- Cytat: Mona X w Luty 22, 2012, 10:35:31 ---Hel i Wyverna, to nie supery, tylko wyroby superopodobne. :P
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze niedawno Grath czy Shadoo fapali na kugu, jak to sa w stanie (z nowymi invulami) zrobic Wyverne tankujaca iles tam procent wiecej od Aeona. Troll?
Goomich:
Nie wiem, ale po 9 latach łatwiej znaleźć supery z armor repką niż shieldówką.
edit.
Po przerobieniu rozwalonej wyverny na pithowate x i a-typy, wsadzeniu do all fajfa seta slejwów, akemona, KVA 3000 i ZET 3300 (+6 do hulla), po podkręceniu wszystkiego Wyverna ma 86M, a Aeon na mojej postaci 67M. Bez podkręcania 43,5 vs 44,5.
MrYogi:
--- Cytat: Mona X w Luty 22, 2012, 10:35:31 ---Hel i Wyverna, to nie supery, tylko wyroby superopodobne. :P
--- Koniec cytatu ---
To fakt i można się zgodziś ze shieldowe supery to nie super, ale pomimo to nadal latają :]
Jeszcze tylko 16 dni i wsiadam do Thanatosa :] bynajmniej nie shieldowego :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej