Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

-A- Strikes Back

<< < (12/20) > >>

yalien:
Szykujemy się jak tylko spadnie C-J zrobić wypadna głębokie tyły XDEATHX. Chłopaki znaleźli zagłębie pełne tengusów....
Będzie rzeź  :-*

Ja generalnie liczę na duże upusty na markecie w C-J  :)

Goomich:
Z tego co Shadoo mówił, RA ewakuowało wszystko dzień czy dwa wcześniej, więc jak tylko okazało się, że nie przebijemy tanka Tengu, stwierdził, że nie będziemy umierać za Gdańsk, czy coś tam, skoro RA też nie zamierza (czy coś tam).

yalien:

--- Cytat: Mona X w Marzec 06, 2012, 13:09:26 ---Z tego co Shadoo mówił, RA ewakuowało wszystko dzień czy dwa wcześniej, więc jak tylko okazało się, że nie przebijemy tanka Tengu, stwierdził, że nie będziemy umierać za Gdańsk, czy coś tam, skoro RA też nie zamierza (czy coś tam).

--- Koniec cytatu ---

Coś pewnie wywieźli ale myślę że nie więcej niż 30% zasobów. Wczoraj próbowali wyekspediować conajmniej 40 rurek (były na wydoku) ale Maka wrzucił tytka i towarzystko błyskawicznie zadokowało. Coś tam zdąrzyliśmy ubić.
Wedle tego co mówią szpiedzy w stacji jest uwięzionych conajmniej 100 rurek/frachtów....

Goomich:
Póki mają stuff na statkach, to nie sprzedadzą go.

MrYogi:
W C-J jest aktualnie promocja.
Mnie się udało kupić abaddona z pełnym fitem za 140kk, kadłuby drejów i hurrków chodzą poniżej 24kk
Rekordzista kupił vagabonda z fitem za 50kk :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej