Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

-A- Strikes Back

<< < (10/20) > >>

Goomich:

--- Cytat: Khobba w Marzec 05, 2012, 15:40:11 ---LOL, kiedy to było :)
--- Koniec cytatu ---

GBB  to:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 05, 2012, 13:02:17 ---Team GBB (Glorious Blue Blob)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Khobba w Marzec 05, 2012, 15:40:11 ---A tak btw, bo już się dawno polityką EVE nie interesuję: takie coś jak BOB jeszcze w ogóle istnieje w jakiejkolwiek inkarnacji?

--- Koniec cytatu ---

Nie, ale teraz gdy exbobowi są wszędzie (Maverick Army w tryplach, DICE u nas, Anzac Alliance u Goonsów, Raiden w Raidenie), cokolwiek się stanie, BOB będzie górą.

Doom:
Wiekszość ich ex corpów jest w Raiden, ale odcinają się od przeszłości

Khobba:

--- Cytat: Mona X w Marzec 05, 2012, 16:13:15 ---GBB  to:

--- Koniec cytatu ---
heh, chodziło mi o wątki "czy dominacja czegośtam stanowi problem"

--- Cytat: Mona X w Marzec 05, 2012, 16:13:15 ---Nie, ale teraz gdy exbobowi są wszędzie (Maverick Army w tryplach, DICE u nas, Anzac Alliance u Goonsów, Raiden w Raidenie), cokolwiek się stanie, BOB będzie górą.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Doom w Marzec 05, 2012, 16:25:43 ---Wiekszość ich ex corpów jest w Raiden, ale odcinają się od przeszłości

--- Koniec cytatu ---

Senkju.

yalien:
Wczoraj kontynuowaliśmy rezanie RA w C-J... Nie można przecież pozwolić coby tyle dobra na stacji się zmarnowało i gdziesik odleciało  >:D.
Z oficjalnych wiadomości to już chyba każdy na EVE24 przeczytał: RA zwija się do Delve. XDEATHx może się też pakować. Pytanie tylko czy orzemy całe czy jakieś szczątki im zostawimy. SOLAR FLEET przejmuje tereny xDEATHx. wspólnie zajmujemy i wspomagamy się przy zaoraniu resztek RA i XDEATHx. AAA zabierze chyba tylko Detroid i insmother.
Kto przejmie pozostałe tereny nie wiem, ale jest paru chętnych którzy z AAA negocjują.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: yalien w Marzec 06, 2012, 10:52:08 ---Kto przejmie pozostałe tereny nie wiem, ale jest paru chętnych

--- Koniec cytatu ---
Ozzy  :P

RA wyprowadza sie do Delve, potwierdzjaac reputacje tego regionu, jako miejsca gdzie dogorywajace alianse leca zdychac. Przynajmniej bedziemy mieli blisko ze Stain  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej