Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

-A- Strikes Back

<< < (8/20) > >>

yalien:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 05, 2012, 11:46:42 ---I pomyslec, ze jak ja to mowilem to bylem glupim kerbirem  :P

--- Koniec cytatu ---

Na szczęście to nie ja tak mówiłem. Generalnie sposób na super blob PL sposób okazał się genialnie prosty. Wystarczy ich IGNOROWAĆ. Poza skokiem adrenaliny blob superowy ma jedną zasadniczą wadę: jest mało ruchliwy. Po wpadce gdzie straciliśmy sporo tengu zmieniliśmy fit i taktykę. Trzymamy się od blobu z daleka a bombery nowemu fitowi tengu nie są w stanie nic zrobić. Zatem nie zwracając uwagi na wiszące tytki i Sc rozwalamy co mamy rozwalić i czekamy na błąd któregoś pilota superowego bloba lub na D/C (także część gry). W ten sposób udało nam się załatwić już kilka dużych zabawek. Po D/C wyskanować zabawkę łatwo a kilka dictorowych baniek zablokuje wszelką pomoc z daleka.

[VIDE] Herezja:
W takim razie Gratki za pomysłowość i byle więcej sc-ków szło do piachu ];)

yalien:

--- Cytat: Herezja w Marzec 05, 2012, 12:14:47 ---W takim razie Gratki za pomysłowość i byle więcej sc-ków szło do piachu ];)

--- Koniec cytatu ---

tutaj może być problem ponieważ PL raczej już ich do boju tak szybko nie wrzuci (przynajmniej na AAA). Z tego co wiem RA swoje pozostałe zabawki też daleko ewakuowała...

yalien:

--- Cytat: Herezja w Marzec 05, 2012, 12:14:47 ---W takim razie Gratki za pomysłowość i byle więcej sc-ków szło do piachu ];)

--- Koniec cytatu ---

Herezja, chciałbym o coś zapytać tylko nie odbieraj tego jak flame war czy troll. Z tego co widzę to ViDe jest w COVEN ale w nicku maż brak sojuszu. Pomyłka czy też ViDe z COVENU odchodzi?

Ranshe:
Herezja po prostu jest leń, otco ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej