Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

-A- Strikes Back

<< < (4/20) > >>

drut:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Grudzień 27, 2011, 09:30:18 ---A ja bym chętnie jakiś BR zobaczył, jak ktoś ma i może podlinkować jednak, bo podsumowanie pana druta w stylu "phi, no nawaleni byli, dwa tytki spadły, wielkie rzeczy" jakoś mnie nie zadowala. ;) Szczególnie, że osobiście pracowałem przy budowie jednego z nich.

--- Koniec cytatu ---

Dwa statki poszly w pizdziec z powodu bardzo glupiej decyzji , sprzet wart 100 B . Dla mnie czy dla ciebie to duzo jak bym ja tyle wdupil to pewnie bym se odpuscil dalsza zabawe w supery . Natomiast korpy w tryplach portfele maja glebokie kase na nowe tytki sie znajdzie . Strata bolesna ale ciac sie nie bedziemy.

Goomich:
16:41:14 Notify The station HED-GP III - HED-GP III - HED-GP III - HED-GP III - HED-GP III has been captured by Resilience. corporation!

Podobno tryple 4 godziny wprowadzały ją w reinforsa bomberami, więc jesteśmy bardzo dźwięczni.  8)

drut:
Mona po co ci ta stacja ruski mowil ze za dwa tygodnie zabiera was na polnoc gdzie bedziecie bronic kazdej jego stacji. Az do konca, waszego albo jej

Goomich:
Mnie? Po nic. Tak sobie poleciałem postrzelac o podżołkowac przy ciepłym ferveksie.

Doom:
[admin]Panie drut weź Ty zacznij pisać składniej, bo zaczynasz mnie drażnić swoim stylem który na luzie można klasyfikować jako spam[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej