Eve Online > Poradniki

Niezbędnik startowy / Pomoc w wyborze rasy

<< < (5/6) > >>

Nitefish:
Jak ktoś nie gra wystarczy mu pokazać kilka trailerów i odpalić grę :)

Raan Kern:

--- Cytat: Nitefish w Grudzień 11, 2011, 13:35:32 ---Jak ktoś nie gra wystarczy mu pokazać kilka trailerów i odpalić grę :)

--- Koniec cytatu ---
Nie :)

WOW i inny shit też ma fajne trailery.

Doom:
Raan, my to w dobrej wierze robimy. Pokażemy błędy, poprawi i będzie git

Zsur1aM:
Dużo nieścisłości i błędów merytorycznych, do tego sporo niepotrzebnych informacji - jeżeli ma to być niezbędnik, to jak sama nazwa wskazuje najlepiej trzymać się najistotniejszych tematów dla nowego gracza, ewentualnie można zrobić osobną podstronę z ciekawostkami, jeżeli szukamy informacji na dany temat z reguły interesują nas konkrety. Porównanie EVE z WOW zupełnie niepotrzebne imho, zamiast tego wystarczyło wypisać cechy i możliwości EVE (tutaj można sporo napisać). Słabo stylistycznie, no i polskie znaki z pewnością by nie zaszkodziły.

Na YT można znaleźć dobre noob guide'y, które warto wrzucić na podobną stronę, np.
http://www.youtube.com/watch?v=c0M7jkv3xkQ

s1w:
WOW ok, ok....... tłumaczę się!
  1) strona robiona na szybkiego
  2) ciagle w fazie produkcji i niwelowania przekłamań (sam jestem noobem, a porównanie do wowa pojawiło się w założeniu że on ma chyba najwięcej graczy i żeby ich od niego odciągnąć (poradnik do rekrutacji przypominam, więc na niektóre przekłamania, czy to z niewiedzy, czy z niedoświadczenia - machnąłem ręką, bo dla graczy z poza EVE to i tak bez większej różnicy)
  3) polskie znaki dorobię niedługo, jak i angielskie tlumaczenie oraz czarne tlo dla przeglądarki EVE
  4) to ma być niezobowiązujący wstępniak, nie jakiś konkretny poradnik
  5) jak będę miał czas, zastosuję się do wszystkich propozycji, bo mam masę roboty; można do strony linkować, a nawet jestem w stanie oddać ją komuś pod moderację

poprawię wszystko jak będę miał czas, po prostu zrobiłem coś od siebie, wiem że daleko tu do ideału... ale potrzebowałem zrobić coś prostego dla znajomych a okazało się, że mogę to upublicznić.

Dzięki za komentarze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej