Eve Online > Poradniki
Niezbędnik startowy / Pomoc w wyborze rasy
Dec Apilatour:
a i znalazłem jeszcze coś
--- Cytuj --- rakiety wprowadzaja troche zamieszania; po wyskilowaniu rakiet guided moga one osiagac z bonusami zasieg nawet 250 km (gdzie dla dzialek max range jest ok 80km)
--- Koniec cytatu ---
zasięg dział jest dużo większy, railguny 425 strzelają ponad 200km
Doom:
Ode mnie jako admina krecha za spamowanie na forum
Od kogoś kto na szybko przejrzał - konstrukcja strony jest tragiczna - przynajmniej kiedy odpala się to w chrome. Na lapku mam szerokość ekranu na 1680 a mimo to pojawiały mi się suwaki poziome z powodu dziwnych grafik i wrzuconych w jedną linię filmików YT, cała strona to jeden wielki dokument z linkami w spisie treści na początku, takie rzeczy daaaaawno wyszły z mody
Od strony graficznej też nie najlepiej czcionka tekstu w stosunku do tła słabo czytelna, rozważ może użycie jakiegoś gotowego CMS aby to poukładać, efekt powinien być duzo lepszy jeśli zrobisz z tego materiału mini portalik
O merytoryczności tekstów sie nie wypowiem bo nie mam teraz czasu przebijać się przez ten wall of text
Minna Hinata:
--- Cytat: Crux w Grudzień 10, 2011, 16:44:20 ---A tak na poważnie- podałbyś lepiej właściwą liczbę tytanów* zamiast pisać pieprzyć takie głupoty.
*btw- ile ich dziś może być?
--- Koniec cytatu ---
Ponad 400 sztuk +- 100 ukrytych które się nie logują i są jedynie holderami lub zapasowymi w przypadku straty.
Tloluvin:
Majac chwile w pracy poprzegladalem niezbednik i to co mi sie rzucilo w oczy
--- Cytuj ---- doceniasz smierc. stracisz statek - moze byc ubezpieczony. Gdybys zapomnial o zakontraktowaniu klona - tracisz nawet 3 lata skilowania
--- Koniec cytatu ---
Po smierci nie traci sie SP ponad nadwyzke klona tylko czesc skilla z najwyzszego lev. Strata jest tym wieksza im wiecej ma sie SP, ale nie powinno to przekraczac 1-2tyg (chociaz dobrze by bylo to sprawdzic w CCP)
--- Cytuj ---- poczatkujacy gracz moze miec problem z planowaniem rozwoju, a skilli dostepnych w markecie jest multum.. funpic
--- Koniec cytatu ---
tu dobrze by bylo powiedziec, ze sa programy pomocne w planowaniu rozwoju postaci jak chociazby evemon, a ilosc skilli na markecie nie ma znaczeniu bo poczatkowa postac pewnie 90% z nich nie bedzie mogla sie nauczyc gdyz nie bedzie miala jakiegos wymaganego skilla
--- Cytuj ---pvp = utrata statku, dlatego na rzez idzie sie wtedy, gdy jest na to stac, a nawet jak nie pojdziesz to dostaniesz rakieta od jakiegos marudera
--- Koniec cytatu ---
to ze zawsze mozesz stracic statek nie oznacza, ze zawsze faktycznie go tracisz. Przy odrobinie szczescia mozna tym samym statkiem uczestniczyc w wielu bitwach. Poza tym w bitwie poza statkiem mozna stracic tez PODa (kapsule w ktorej znajduje sie postac) co powoduje utrate implantow i wymaga wykupienia nowego klona.
No i jeszcze ta mityczna evowa bzdura zeby nie latac niczym na czego strate cie nie stac. Przy takim zalozeniu nikt nigdy nie wydokowalby ze stacji bo na poczatku ma jeden statek i nie ma kasy na nastepny wiec nikogo nie stac na jego strate. Jak juz to nie latac statkami ktorych utrata ograniczy mozliwosci w grze, czy nawet uniemozliwi ja, albo nie latac statkami ktorych straty nie bedzie mozna odzalowac. A jeszcze lepiej zapomniec wogle o tej 'zasadzie'
--- Cytuj ---sporadyczny support dla dronow
--- Koniec cytatu ---
polonista nie jestem ale imo liczba mnoga to dron a nie dronow
--- Cytuj ---nie liczac bezcennych sniper shotow na 40 km
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo to rozumiem, ale 40km to nie jest jakis wybitny dystans. Jakby bylo 140 to moze ;)
Doom:
--- Cytuj ---Po smierci nie traci sie SP ponad nadwyzke klona tylko czesc skilla z najwyzszego lev. Strata jest tym wieksza im wiecej ma sie SP, ale nie powinno to przekraczac 1-2tyg (chociaz dobrze by bylo to sprawdzic w CCP)
--- Koniec cytatu ---
Ekhem
T3
Ekhem :P
--- Cytuj ---polonista nie jestem ale imo liczba mnoga to dron a nie dronow
--- Koniec cytatu ---
Byś się zdziwił :P (tak jak ja jak nam pewne wydawnictwo odpisało po naszej krytyce ich tłumaczenia...)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej