Eve Online > Poradniki
Niezbędnik startowy / Pomoc w wyborze rasy
s1w:
Witam. Zrobiłem przyjemny Niezbędnik Startowy dla rekrutacji graczy spoza EVE z krótkim wprowadzeniem.
http://siwego.net/eve/
[załącznik usunięty przez administratora]
Tony Solando:
Bardzo przyjemny starterek. Duży + za poświęcenie.
Można Cię linkować na naszych stronach ?
[VIDE] Herezja:
GRRRRRRRRR ktoś skasował mój wpis a ... strona się nie ładuje a jedynie pojawia się jakiś rysunek.
Edit
Strona jednak się ładuje ale ... zwiodły mnie te statyczne ikonki filmików z youtuba poza tym hiperlinki do konkretnych poddziałów są mało czytelne.
Co do treści to jak na mój gust jest bardzo dobrze zbudowana choć ... przydało by się tam operować polskim językiem czyli ŚĆŻ itd.
Minna Hinata:
Jest masa nieścisłości z czego najbardziej uderzyło mnie:
--- Kod: ---Cel gry:
- celem jest zdobywanie wladzy, co wiaze sie ze zdobywaniem sily oraz wplywow. Mozna to osiagnac poprzez handel, dominacje militarna lub polityczna. Mozna to zrobic na plaszczyznie lokalnej, regionalnej lub nad cala galaktyka (wikipedia)
--- Koniec kodu ---
W EVE nie ma jako takiego celu na end game. Tej gry nie da się wygrać.
Przeczytałem i powiem szczerze:
NIE polecam nowemu graczowi. Masa nieścisłości i lekkie przekłamania. Po patchu Crucible dużo się zmieniło. Dodatkowo są fragmenty wzięte na żywca z Wiki na zasadzie CTRL+C / CTRL+V.
Niech autor się trochę wysili i zrobi coś do końca swojego.
I poprawi błędy......
dla ciekawostki: tytany - obecnie najwieksze statki w EVE (wielkosci niektorych planet). Aktualnie znanych jest okolo 150 jednostek tego typu w grze. Moga byc budowane jedynie przez sojusze korporacji w systemach 0.0.
KŁAMSTWO!!!
Tony Solando:
Myślę, że lepsza od zwykłej krytyki jest konstruktywna krytyka. Autor z pewnością poświęcił na poradnik dużo prywatnego czasu i przede wszystkim nie robił tego dla siebie, a dla innych. Z tego powodu, zamiast cwaniackiego zjechania go różnymi epitetami, lepiej byłoby napisać co napisał źle (ewentualnie z jakimi częściami wypowiedzi się nie zgadzacie) i jak to poprawić/jak powinien wyglądać dany fragment waszym zdaniem. Z pewnością powyższymi wypowiedziami nie zachęciliście autora do dalszego wysiłku, a szkoda bo wspólnie można dopracować takie coś i byłoby dla potomnych.
Szanujmy się nawzajem. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy z nas popełnia błędy. Polecam trochę inne nastawienie, wtedy wszystkim będzie się tu przyjemniej wchodziło.
Tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej