Eve Online > NoobGarten

Poszukuje Kapitana BS'a

(1/3) > >>

Lorien:
Witam

Wczoraj CCcP naciagnelo mnie na miesiac grania, juz ze 3x postawilem na Evce krzyzyk no ale... postanowilem wrocic i zobaczyc co sie zmienilo, jestem i nie wiem co dalej, mam postac ktora cos tam kiedys robilem ale juz zapomnialem wszystko. Pamietam ze skillowalem swoja postac na BSy, nie bede sie rozpisywac dlugo dlaczego, poprostu lubie duze okrety. [ nie umniejszajac malym]

Nie wiem czy bede grac dlugo ale szkoda zeby postac na moim koncie nic nie robila podczas gdy ja sie bede zaznajamial ze zmianami, szukam kogos kto mnie pokieruje troche, jak sadze od czasu kiedy gralem ostatni raz duzo sie zmienilo i stare podejscie do skilowania bsa tez uleglo zmianom. Najlepiej by bylo jesli rad by udzielal ktos kto na codzien lata BS'ami, jestem Gallente i moj cel to Megathron i/lub Hyperion a najlepiej oba, wiec jesli ktos mialby ochote zerknac na moja postac i ustawic na wlasciwe tory byloby super, odrazu dodam ze kocham pve ale te tutaj praktycznie nie istnieje wiec pozostaje pve/pvp w milicji.. jesli ktos zeche pomoc to prosze pisac tutaj lub na PW ewentualnie zapodac linka z aktualnym buildem postaci na BS Gallente.
Pozdrawiam szanownych pilotow :)     

Goomich:
Do poprawnego latania BSem potrzebujesz skilla co najmniej na 4 na:
1. BSa
2. Duże działa tech 2.
3. Wszystko inne.

Doom:

--- Cytuj ---1. BSa
2. Tank t2
3. Duże działa tech 2.
4. Wszystko inne.
--- Koniec cytatu ---
Fix

Lorien:
Wlasnie probowalem EVEmonie wygenerowac statystyki mojej postaci zeby wam bylo latwiej ale cos nie idzie  moze jeszcze system w CCP nie lykna ze wrocilem do gry i nie chce zaakceptowac API  numerku, nic to poczekam do jutra i sprobuje jeszcze raz, wrazie co jak ktos zna inny sposob zeby sprawdzic "co we mnie siedzi" to moja postac to Itchibi Shukaku
o to na mojej stronie widnieje
User ID: 4480480
 API Key: 844A5FDDD3404D2FB4ACC07888BD36C52C6C486C194D4A71B 83BE779BFA09659

Doom:
Generowałeś nowe api?
Niedawno zmienił sie ten element
Po drugie nigdy nie podawaj tak API

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej