Eve Online > NoobGarten

Powrót do Eve, na stare śmieci czy od nowa?

<< < (4/5) > >>

SokoleOko:
W ciągu ostatnich 12 miesięcy mieszkałem w Curse, Venal, Tribute, Providence, Tash-Murkon, Khanid i teraz Syndicate. Wcześniej byłem zależny od innych (co wiązało się z różnymi utrudnieniami), teraz mogłem sobie wszystko sam przerzucić. JF-em latam by pomóc swojej korporacji - dzięki temu że mam od tego alta nie muszę rezygnować ze skillowania ważnych rzeczy na mainie.

Dodatkowo, ile razy wyciągałem Sokoła z totalnej dupy dzięki temu, że mogłem podlecieć scoutem na drugim koncie. Ile kasy się zarobiło robiąc misje/racąc na dwa konta nie tracąc przy tym ani jednej raciarki (pozdrawiam pilotów BUFU, którzy mieli okazję zabawić się ze mną w Tribute latem tego roku). Grając na trzy konta mam w tej chwili trzy pełnoprawne chary wyhodowane "od małego" i jestem w stanie wystawić każdy statek poza tytanem.

Serio zastanawiam się nad redukcją do dwóch kont (trzymam trzy tylko ze względu na równoczesne skillowanie, ale mój carrier zaraz będzie wymaksowany), ale nigdy nie grałbym na jedno.

Nitefish:
Generalnie spokojnie da się grać 1 kontem z czasem jednak założenie 2 konta bardzo ułatwia życie np tak jak Sokół to naświetlił.

@Sokół - dorwaliśmy Cię ze spuszczonymi gaciami na anomalce :P ale o ile pamiętam chcieliśmy tylko przez chwilę zasiać grozę w Twoim kurwidołku xD

Starakopara:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2011, 14:03:32 ---(...) Ile kasy się zarobiło robiąc misje/racąc na dwa konta nie tracąc przy tym ani jednej raciarki(...)

--- Koniec cytatu ---

ależ to musiało być dla Ciebie Sokole obrzydliwe, jak nie przymierzając wieprzowina dla araba  :P :P :P

Goomich:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 12, 2011, 11:59:47 ---To gra mmo, więc tak czy inaczej się współpracuje z innymi ludźmi.
--- Koniec cytatu ---

To jest Eve, tu twoim największym wrogiem są ci inni ludzie.

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 12, 2011, 11:59:47 --- Sprawne operowanie capitalami wymaga na dobrą sprawę 2 cyno altów..

--- Koniec cytatu ---

Własnie mi się 6 skilluje.
A może 7?

GlassCutter:

--- Cytat: Mona X w Grudzień 12, 2011, 18:52:17 ---To jest Eve, tu twoim największym wrogiem są ci inni ludzie.

--- Koniec cytatu ---
To po co tracisz czas na siedzenie w korpie?

--- Cytat: Mona X w Grudzień 12, 2011, 18:52:17 ---Własnie mi się 6 skilluje.

--- Koniec cytatu ---
Szczerze współczuję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej