Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLISH MERCENARIES [PO_ME] dyskusja

<< < (3/3)

Komi:

--- Cytat: Tim w Marzec 19, 2012, 17:42:36 ---..............I owszem wygraliście jedną bitwę, ale wojna trwa i idąca za nią historia również............

--- Koniec cytatu ---

Skaner już czeka u was w dziurce na jakiś weekend, ale chyba teraz kolej waszych byłych kolegów na zabawę z wami. Co do wojny to mam nadzieję że trwa bo bałem się zaraz po destruktach statków, usuniecie konta z eve.

--- Cytat: Tim w Marzec 19, 2012, 17:42:36 ---Swoją drogą moglibyście też gdzieś wspomnieć o A4, bo bez nich wątpię czy byście dalej istnieli w unknown-space i byli w stanie przeprowadzić atak na kogokolwiek.

--- Koniec cytatu ---

http://tna.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12566012 - Szpila

Spokojnie koledzy z A4 stanowili około 10% całej siły uderzeniowej. Z chłopakami fajnie się lata i można na nich polegać więc ich pewnie też zobaczycie na gridzie  Obawiam się raczej o waszą siłę uderzeniową po fitach waszych statków. Jak już mówiłem damy wam kolejną szansę na pokazanie waszych możliwości. Patrzcie w skaner może znowu niedługo nas zobaczycie.

PS.
DUX ty też swój 1% dorzuciłeś.

Może by wprowadzić akcję w EVE podziel się jednym procentem damage'u   ;D

katharn:

--- Cytat: Komi85 w Marzec 19, 2012, 16:52:17 ---

Tym czasem filmik z ostatniej akcji  >:D . Przeciwnicy niestety nie podjęli oporu [ :'( ]

--- Koniec cytatu ---

I was there... 8)

--- Cytat: Komi85 w Marzec 19, 2012, 20:12:04 ---(...)ale chyba teraz kolej waszych byłych kolegów na zabawę z wami(...)

--- Koniec cytatu ---

8) Nie powiemy nie, oj nie powiemy nie...  >:D

No a poza tym teraz macie chyba więcej pilotów capsow niż ostatnio - więc będzie fun :) (mam taką nadzieję przynajmniej, że przekonacie swoich nowych Kolegów do obrony  >:D)

Tommallionus:
...co to byla za akcja... najbardziej ekscytujaca czescia bylo zebranie tych 60+ ludzi z roznych zaprzyjaznionych korpow, ktore chcialy klepnac Nytha policzek, tylek czy co tam jeszce...

Ogolnie nudne bicie modulow... czego zreszta mozna sie bylo spodziewac. Skoro w WH bylo moze 10-15 low skilled kont ktorych szczytem odwagi byly proby wylogowania sie za Force fieldem ;

Filmik niezly jezeli chodzi o wykonanie - podziekowania dla operatorow i montowniczych za trud wlozony w jego zlozenie. Co do samej porywajacej zawartosci filmu to mozna ja przyrownac do slawetnego, roznie nudnego filmu promujacego nasza kleske sprzed dwoch lat ;]

http://www.youtube.com/watch?v=AHc-loM3gJY

Thx za udzial dla A4 i Sleepless Maniacs, PM i kogo tam jeszcze przynioslo :)

Tom

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej