Eve Online > NoobGarten

Weapon managment

<< < (2/2)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 05, 2011, 18:23:41 ---Ok chciałem dodać coś w temacie modyfikując poprzedni ale już Doom posprzątał.

Chwiałbym o jedno tylko zapytać. Jesteś amarem zapewne skoro masz lasery ale ... o ile pamiętam statki amarskie z naprawdę małymi wyjątkami to tylko i wyłącznie laserowce czyli działka a jak Ty tam wkładasz wyrzutnie i ... po co ?

--- Koniec cytatu ---

Poza tym lepiej młodego od razu nakierować na czyste laserowce aby nie marnował na razie sp na wyrzutnie bo i po co?

Doom:
Legion, sacri, heretic <<< po to na przykład.

SokoleOko:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 05, 2011, 18:50:55 ---Poza tym lepiej młodego od razu nakierować na czyste laserowce aby nie marnował na razie sp na wyrzutnie bo i po co?

--- Koniec cytatu ---

Bzdura. Każda rasa ma jakiś statek, który wykorzystuje missile, a są one banalnie łatwe w skillowaniu (można wyskillować jeden rozmiar do T2, a nie trzeba przechodzić przez wszystkie mniejsze jak z działami).

Dark:
Dzieki wszystkim za odpowiedzi.

Wyrzutnie wkladam do Arbitratora. Dlaczego ? W poszukiwaniu wiekszego damage, no i one nie chybiaja :)
Zainspirowało mnie jak na misjach z levela 2 zaczeli do mnie walic rakietami i dostawalem niezle popalic :)
No ale to chyba faktycznie slepa uliczka, wlasnie koncze zbierac na Harbingera a tam juz slotow na wyrzutnie nie ma :(

SokoleOko:
Prędzej czy później będziesz latał każdą rasą - i wtedy te skille będą jak znalazł.

Rakiety chybiają (= nie zadają pełnego dmg'u). W sumie ich mechanika aż tak nie różni się od dział. W bardzo dużym uproszczeniu można powiedzieć po prostu, że rakiety mają ogromny optimal.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej