Eve Online > Dyskusje ogólne

60 dni trial-jak użyć

<< < (31/34) > >>

DannyBoy:

--- Cytat: Aenima Anzomi w Styczeń 29, 2012, 13:39:05 ---Do 24 stycznia chyba.

--- Koniec cytatu ---

Kontakt z wieloma MMO mnie nauczył, że nawet jeśli jest napisana jakaś data. To klucze są ważne jeszcze parę dni po lub do końca miesiąca. Więc jeśli ktoś ma zachomikowany jeszcze i nie użyty, bym chociaż dla świętego spokoju chciał sprawdzić. :D

Edit: Nieaktualne, dostałem kod. Działa nadal po 24 stycznia. Co by inni też mogli się nacieszyć jeśli wygrzebią. ;)

Gainax:
To w sumie też bym był chętny na taki klucz bo ostatnio miałem pisać w jego sprawie ale jak zobaczyłem 24 stycznia to szkoda się zrobiło i odpaliłem sobie dla testu jeszcze 14d triala.... xD a myślałem że jeszcze ten ew. następny trial i w końcu bym zaczął grać na poważnie :) dla tego jak macie klucz/kod zapodajcie :)

i dzięki DannyBoy bo wiarę przywróciłeś :D

DannyBoy:
Jak masz 14 dniowego triala uderzaj z zapytaniem na chatach. Ja tak właśnie wyłapałem nieużyty jeszcze kod. I stworzyłem potem nowe konto na 60 dni.

Aenima:
Czyli kody jeszcze jednak działają?

DannyBoy:

--- Cytat: Aenima Anzomi w Styczeń 29, 2012, 22:28:22 ---Czyli kody jeszcze jednak działają?

--- Koniec cytatu ---

Tak, działają. Dzisiaj stworzyłem konto, bez problemów weszło. Do 24 pewnie było tylko generowanie kodów, a ich używanie wciąż trwa - obstawiam, że do końca miesiąca lub nawet już na stałe jak to jest w przypadku z kluczami w wersji pudełkowej EVE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej