Eve Online > NoobGarten
Opcjonalne patche
SokoleOko:
Zaczyna mnie to już lekko wkurzać.
CCP wypuszcza te "opcjonalne" patche. Niestety, nie mogę tego za cholerę zainstalować. Uruchamiam Eve na koncie administratora "jako administrator" (z prawoklika), wyskakuje pop-up z patchem, klikam OK, patch się ściąga, po czym dostaję komunikat że został zainstalowany i klient musi zostać zrestartowany. Klikam OK, klient robi restart i wita mnie pop-upem, że "opcjonalny patch".
Jak się tego do cholery pozbyć?
System Vista, gdyby ktoś pytał... ale nie sądzę, żeby to miało znaczenie.
EDIT: przy okazji - każdorazowe odpalenie gry wymaga ustawiania opcji graficznych bo resetują się za każdym razem. Jak ustawić to raz a dobrze?
Doom:
Próbowałeś może wyłączyć kontrolę konta uzytkownika, a dodatkowo ustawić eve na sztywno jako uruchamianą z prawami admina?
Xarthias:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 29, 2011, 16:45:15 ---System Vista, gdyby ktoś pytał... ale nie sądzę, żeby to miało znaczenie.
--- Koniec cytatu ---
Ja myślę, że to właśnie ma kolosalne znaczenie :)
Szczególnie jeśli to wersja home.
Ustaw w skrócie na sztywno uruchamianie Evki z prawami admina, dodaj /LUA OFF (nie jestem w 100% pewien, że to tak się pisze, a nie mam jak sprawdzić, ale na eveo na pewno jest to gdzieś napisane) jako argument execa, a przede wszystkim ustaw sobie, że jesteś właścicielem wszystkich plików/katalogów (->google).
ManganMan:
Pamiętam, że jak był Tyrranis, to też był patch opcjonalny. Kazałem wgrać. Download trwał k. długo (łącze EDGE), Jak było 100,00% to potem nic się nie działo. Nic.
Po 10 minutach dalej nic się nie działo, więc wk... zresetowałem kompa. Bezsens ze strony CCP :/
sc0rp:
poki co downloader swiruje i nie mozna pobrac glownego patcha wiec pewnie optional dostal rykoszetem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej