Eve Online > NoobGarten
Czasopożeracz?
Isengrim:
--- Cytat: Doom w Listopad 30, 2011, 10:34:42 ---Chcesz powiedzieć ze null sec jest dla tak samo młodej postaci mniej uciążliwy, niebezpieczny i uzalezniający od reszty?
--- Koniec cytatu ---
jak pójdzie do Red.Citizensów? ^^
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Listopad 30, 2011, 10:34:42 ---Chcesz powiedzieć ze null sec jest dla tak samo młodej postaci mniej uciążliwy, niebezpieczny i uzalezniający od reszty?
--- Koniec cytatu ---
Owszem. Masz intel, masz local, masz łatwiejsze raty, mieszkasz na stacji a nie "pod namiotem". Oczywiście nadal "wisisz" na korporacyjnej/aliansowej logistyce, ale generalnie jest bardziej "z górki".
Nitefish:
--- Koniec cytatu ---
W null możesz przynajmniej poklepać słabsze raty albo porobić misje zanim zalogują się koledzy (sprawdzone na przykładzie kolegi z korpa co skilli miał jak na lekarstwo). Obecnie jest tak cwany, że klepie misje drakiem przy lokalu pełnym hostów i jest nieuchwytny :)
Dormio:
--- Cytat: Nitefish w Listopad 30, 2011, 12:10:46 ---W null możesz przynajmniej poklepać słabsze raty albo porobić misje zanim zalogują się koledzy (sprawdzone na przykładzie kolegi z korpa co skilli miał jak na lekarstwo). Obecnie jest tak cwany, że klepie misje drakiem przy lokalu pełnym hostów i jest nieuchwytny :)
--- Koniec cytatu ---
O i oto cała prawda o PVPerach, a jakie ma K/D ratio ten kolega skoro nieuchwytny :P ;)
abdalakbar:
Niech zrozumię. Null sec(0.0) jeśli jestem w "szkółce" to dość daleka droga? Bo chyba nie teraz mam tam lecieć. Mogę spokojnie robić zadania?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej