Eve Online > NoobGarten
Czasopożeracz?
abdalakbar:
Witajcie ponownie.
Przybywam zdać raport i poradzić się jeszcze.
Tak więc na początku zająłem się za szybkie robienie tutka i robienie misji w akademii. Straciłem kilka statków przez to, że byłem zbyt pewny siebie :) i nie było to jakimś zniechęceniem. Wręcz przeciwnie. Dostawałem takiego powera, że szybko znajdowały się fundusze na nowe statki i ulepszenia. Kończę już misje w akademii więc trzeba wyruszać dalej.
I tu rodzą się pytania, na które są raczej proste odpowiedzi. Czy mam dalej, ostro kontynuować misje? Czy mam całkowicie wolną rękę i mogę sobie kupić statek do miningu i przy okazji misje robić i co tam dalej mi się spodoba? Mam ponad 2mln ISK i zastanawiam się jak dobrze inwestować.
Pozdrawiam.
Goomich:
--- Cytat: abdalakbar w Listopad 28, 2011, 23:46:28 ---I tu rodzą się pytania, na które są raczej proste odpowiedzi. Czy mam dalej, ostro kontynuować misje? Czy mam całkowicie wolną rękę i mogę sobie kupić statek do miningu i przy okazji misje robić i co tam dalej mi się spodoba?
--- Koniec cytatu ---
Misje wyuczą cię złych nawyków, ale przynajmniej będziesz miał parę normalnych skilli.
Od miningu tylko hemoroidów się dorobisz (i całej kolekcji seriali).
Kharim:
Epic arc dla Sister of Eve zrobiles? jesli nie to lec do Arnon, beda dodatkowe misje, isk i fabula :) od miningu radze trzymac sie z daleka.
SokoleOko:
Bardziej precyzyjnie - mining to ślepa uliczka. Skille do tego są nieprzydatne gdzie indziej, a z punktu widzenia kopanie w hisecu to odpowiednik pracy w McD's. Kopanie w null to inna bajka, ale tam z kolei pojawia się inny problem - minsy w grze NIE biorą się z kopania ;)
Doom:
Ekhem. Skile do miningu sa potrzebne do orki i hulka
- orca to zajebisty statek wielozadaniowy
- hulk jest świetny do wkurwiania i poniżania rożnych dresów z high seca :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej