Eve Online > NoobGarten

Czasopożeracz?

<< < (3/22) > >>

Lt Rook:
* Lt Rook uważa sezon świąteczny za otwarty.

abdalakbar:
Nic się nie stało. Jestem "dzieckiem google" więc znajdę spokojnie lub "wygoogluje". No niestety na moje pytanie nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi lub była ona niejasna. Radość bym swą kontynuował gdybyście napisali jakie są drogi w EVE. Jest to może dziwne zapytanie, bo wiem, że i tak trzeba w "Kompani Górniczej" popracować, żeby mieć na statki. Poodkrywać, żeby mieć nowe technologie. Ale czy jest jeszcze jakaś gałąź? Możliwe, że już sobie odpowiedziałem na pytanie.

Lt Rook:

--- Cytat: abdalakbar w Listopad 25, 2011, 11:19:19 --- Radość bym swą kontynuował gdybyście napisali jakie są drogi w EVE.
--- Koniec cytatu ---

http://swiftandbitter.com/eve/wtd/eve-wtd.jpg

edit: tak sie kończy nieczytanie wątku od początku  >:D

abdalakbar idz do UA (Unseen Academy), tam nauczą Cię podstawowych rzeczy, resztę z czasem odkryjesz sam.

Tony Solando:
Od siebie dodam, że EvE jest idealną grą dla ludzi, którzy nie mają dużo czasu na marnowanie go przed komputerem. Sam jestem taką osobą i w EvE przebywam czasami 1-2h dziennie, czasami 10 a czasami wcale. Wiadomo, szara ziemska rzeczywistość ma swoje prawa.

Jeśli chodzi o ścieżki kariery, to poprzednicy wkleili Ci link nakreślający z grubsza czym można się zajmować...

i ...
NIE - nie trzeba babrać się w kopanie, żeby mieć na statki.
NIE - nie trzeba grzebać się w inwencji, czy mieć własnego POSa, żeby móc coś wyprodukować. (choć to się opłaca)

Osobiście zajmuję się drobnym hisecowym "piractwem"... poświęcam na to mało czasu, a często jest kupa funu. (do poczytania na blogu w moim podpisie, gdybyś był zainteresowany)

abdalakbar:
Drzewko już widziałem wcześniej ;) chciałem to zobaczyć na prostszym słownym diagramie(bardzo prostszym) . Np. nie wiem co to Hauling, a może być ciekawe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej