Eve Online > Dyskusje ogólne
Coś (Jove?) nadciąga!
Doom:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 25, 2011, 14:51:11 ---Przecież sam mówisz, żeby odpalili efekt inkursyjny z cynojammem, to w czym problem?
--- Koniec cytatu ---
W tym że nie wiem czy nie okaze się że wzorem WG nie wiedzą jak ich własna gra działa i niezdołają go wyizolować lub sciągnąć incursji do akurat tego systemu na który bedą desant robić :P
[admin]Szczutek co tototo ma być w Twoim poście? [/admin]
Ranshe:
No jak to co tototo, Szczutkowi się skończyły argumenty, to doszedł do wniosku że jeden bluzg i trochę ctrl-c ctrl-v załatwi sprawę, a że ze złości mu się powklejało po parę razy i trochę krzywo, to trzeba wybaczyć. ;)
A cynojamma fakt że może się nie dać, ale imho zrobienie tego w hiseku było by bardziej upierdliwe.
A w ogóle to jestem rozczarowany Centralą, na FHC jacyś mądralińscy doszli do wniosku, że taki roam to sikanie do piaskownicy a już to, że developerzy sobie wyspawnowali statki, fity i cargo to już zupełnie obraza, herezja i co tylko najgorszego, bo przecież powinni tak jak gracze zarobić na misjach l4/anomkach i kupić wszystko w Jita.
Szczutek:
nic mi sie niepokonczylo....
Jedyne co ja wiem o tym evencie to to co ludzie napisali na forach... czytalem przed... czytalem po... widzialem to...
http://www.youtube.com/watch?v=nWYrlRK8hjw
i caly "event" mniej wiecej tak wygladal... a co do wykrecania... tak wyglada jak na szybko chcesz napisac posta i zamiast quote wrzucisz linka... a pozniej chcesz to naprawic, bo myslisz, ze juz dobrze wyglada....
Doom:
W jita pewnie nie znalezli by dość modułów na te fail fity :p
Ponadto odkąd Bufu wyjechało z Curse do Venal nie ma na centrali poważnych "producentów" Macharieli i tym podobnych a na FHC są i boli ich te pare miliardów które im koło nosa przeszło :P
Ranshe:
Szczutek - ten youtube to tylko 4 minuty z ponad godzinnego eventu i zdecydowanie nie jest to żaden całkowity obraz eventu. Obejrzyj sobie streama - http://eve-radio.com/media/video/on-demand?pid=33 - kawałek z twojego youtuba jest ok. 35 minuty.
Doom - a fity mieli "w miarę" +/- shieldowe statki do armorowej floty. Strasznie failowe one nie były, bo w końcu nie spadli wszyscy od razu od byle czego (a mieli od czego spadać) :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej