Eve Online > Dyskusje ogólne

Coś (Jove?) nadciąga!

<< < (11/14) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Listopad 25, 2011, 14:39:26 ---Nano machem nie przelecisz przez koncord na bramie? bez żartów
A jakoś już po highsecu latali. Przypomnę eventy sprzed regularnej incursji gdzie walki toczyły się na WH, tam wjeżdzały głównie npc, ale pojawialy się też chary ccp w carierach i nightmarach migające wesoło global cryminalem a concord się nie pojawiał

--- Koniec cytatu ---

Jakos tam ostro musieli kombinowac, po na pierwszych paru tego typu eventach zdecydowanie im sie ten system sypal - sam ma killa na Chimerze CCP, ktora pojechal Concord.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Listopad 25, 2011, 14:39:26 ---Nano machem nie przelecisz przez koncord na bramie? bez żartów

--- Koniec cytatu ---

Jak zapomnę zafitować wcsów to nie przelecę ;d

--- Cytuj ---A jakoś już po highsecu latali. Przypomnę eventy sprzed regularnej incursji gdzie walki toczyły się na WH, tam wjeżdzały głównie npc, ale pojawialy się też chary ccp w carierach i nightmarach migające wesoło global cryminalem a concord się nie pojawiał

--- Koniec cytatu ---

To co Isengrim + po co mają robić więcej problemów sobie i graczom, jak można wlecieć do lowseca i mieć to z głowy?

Doom:
Bo w low secu jest problem o nazwie supercpital blob?

Ranshe:
Przecież sam mówisz, żeby odpalili efekt inkursyjny z cynojammem, to w czym problem?

Szczutek:

--- Cytuj ---Znaczy się jak obejrzysz streama, to zobaczysz, że hotdrop o'clock PL wcale nie nastąpił od razu, więc pieprzenie że PL nie pozwoliło się mniejszym bawić to zwyczajne pieprzenie. PL przyleciało na koniec, posprzątali CCP i jakiś tam gang tempestów NC bodajże i tyle. I zobaczysz też, że te bsy CCP spadały też wcześniej, więc twierdzenie że calutki loot poszedł do PL to bzdura.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---czy moze to inni a nie najwieksi i jacys przpadkowi "zlodzieje" kradli wracki po beckach ccp (w sensie kto lootowal wracki)?
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Kompletnie nie rozumiem marudzenia. Trzeba było polecieć i lootować, jak tak ci żal dupę ściska, że inni zlootowali a ty nie, w najgorszym wypadku byś miał loss maila jak ci złe PL w tytanie frytkę rozwaliło. (Nie, ja siedziałem w tym czasie w Huoli, ja nic z tego nie mam.)
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Osobiscie mam wyjebane na wszystkie eventy ktore organizuje CCP od chyba 5lat... ci co graja dluzej napewno wiedza o co chodzi... inni... niech dalej lataja na takie EVENTy...
--- Koniec cytatu ---

Ty gosciu wogole czytasz co ludzie pisza, czy tak se kurwa wklejasz co ci pasuje?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej