Eve Online > Dyskusje ogólne

Coś (Jove?) nadciąga!

<< < (8/14) > >>

Raina Nives:
Podsumowanie: http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=3210

FITTIpalti:
To co CCP zorganizowało to jakiś bezsens, latają przegiętą flotą którą mają szanse zaatakować jedynie większe korporacje. Powinni latać małymi gangami gdzieś po 0.0 i dać szanse zdobyć nowe ciuszki małym gangom.
Mam wrażenie że ostatnio CCP włazi w dupę tylko wielkim w EVE nam małym korporacyjkom  nie dają nic.

Ranshe:
I może jeszcze byś chciał evemaila na tydzień przed "drogi whinerze, za tydzień lecimy tu i tu o takiej i takiej godzinie, proszę przyleć nas zabić"?

Minna Hinata:

--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 25, 2011, 09:06:27 ---To co CCP zorganizowało to jakiś bezsens, latają przegiętą flotą którą mają szanse zaatakować jedynie większe korporacje. Powinni latać małymi gangami gdzieś po 0.0 i dać szanse zdobyć nowe ciuszki małym gangom.
Mam wrażenie że ostatnio CCP włazi w dupę tylko wielkim w EVE nam małym korporacyjkom  nie dają nic.

--- Koniec cytatu ---

Ta ich flota była do rozbicia przez 20-osobowy dobrze zorganizowany gang więc w czym problem?

Szczutek:
zgadzam sie z Fittim w duzym stopniu....
Kumaci ludzie od poczatku o tym wiedzieli i trabili... ze jezeli jakis gang CCP pojawi sie gdziekolwiek to bedzie sie scieral albo z goonami albo z PeLem... rozne warianty tego starcia przedstawiali... ze albo gooni zablokuja system, pozabijaja "chetnych" do popatrzenia, a nastepnie sami jebna CCCP... albo PeL jebnie im flote superow na ryj i zgankuje jak kazdego innego.
Nie pomylili sie duzo. Kazda 3cia strona mogla tylko patrzec....
20osobowy gang napewno by ich nie jebnal... To ze okazalo sie na koncu jakie CCCP jest pro to tylko jeszcze wiekszy dramat.... zeby statku porzadnie nie umiec sfitowac to juz wogole no comment.... Zachowali sie jak jakies dzieci neostrady po kupieniu ISKow na ebayu.... i wpierdoleniu dupy w jakies frakcyjne BeeSy i rozdanie tego najwiekszym.... za free...
No jak to jest zajebisty EVENT to tylko gratuluje....
Osobiscie mam wyjebane na wszystkie eventy ktore organizuje CCP od chyba 5lat... ci co graja dluzej napewno wiedza o co chodzi... inni... niech dalej lataja na takie EVENTy....
takie moje 3grosze....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej