Eve Online > Dyskusje ogólne

Coś (Jove?) nadciąga!

<< < (5/14) > >>

Doom:
A z ciekawości pytnie do uczestników jeśli ktos tam się załapał jak wygladala sprawa laga w tej walce? Przy takich zadymach w low zazwyczaj wszystko siadało, jak było tym razem? CCP lecąc osobiscie nakarmiło chomiki turbo witaminizowaną karmą?

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Listopad 24, 2011, 10:07:51 ---A z ciekawości pytnie do uczestników jeśli ktos tam się załapał jak wygladala sprawa laga w tej walce? Przy takich zadymach w low zazwyczaj wszystko siadało, jak było tym razem? CCP lecąc osobiscie nakarmiło chomiki turbo witaminizowaną karmą?

--- Koniec cytatu ---

CCP zrobilo reboot gry przed bitka. Ale jak to ostatecznie wygladalo w Tama to nie wiem, bo nie bylem.

Doom:
Co do hot dropa pandemików to uwazam że na luzie mogli im spuścić na łebb kilkanascie ravenantów w ramach kontr hot dropa :p
Pandemiki by plakali podejrzewam cała reszta eve by miala polewkę

Gaunt:
Liczby nie byly az tak duze przeciez zeby spowodowac firewalla :D
Bywaly wieksze :D

Doom:
Tak ale lowsec z jakiegoś powodu zawsze generował dużo potężniejszego laga niż podobna liczba napiżdzająca się w 0.0. Sam kiedys mało nie spadłem jak mi gra zaczeła lagować bo się tylko coś ze 20 carierów zaczelo naparzać pod stacją w której mialem interes

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej