Eve Online > Przedpokój

Witam pilotów polskiego półświatka

<< < (3/6) > >>

Minna Hinata:
Dobry kawał skurwiela z Ciebie :)

Bloga poczytałem i dodałem sobie do zakładek, czekam na więcej zabawnych historii.
Uważaj na forumowe trolle i witaj :)

Cheers,
MH

Tony Solando:

--- Cytat: Azbuga w Listopad 21, 2011, 18:55:16 ---poczytałem twojego bloga kawał z ciebie sukinsyna - salut  >:D

--- Koniec cytatu ---

Dzięki ;> ... wyznaję zasadę, że EvE Online to nie Hello Kitty Online.

--- Cytat: Starakopara w Listopad 21, 2011, 21:17:25 ---Fajnie się czyta Twojego bloga  :D a tak wogóle, to witaj na Centrali, gdzie zwykłe posty nie zdarzają się zbyt często... :)

--- Koniec cytatu ---

Widziałem kilka rozsądnych. Postaram się dorzucić też coś od siebie kiedyś może jak mnie wena najdzie.

--- Cytat: ManganMan w Listopad 21, 2011, 20:16:45 ---Mogłeś o tym powiedzieć na starcie, a tak uznałem cię takiego jak się określiłeś: Jeszcze większym noobem :P
BTW: Niezły blog; wpadnij do mojego (wiesz gdzie jest link :D)

--- Koniec cytatu ---

Dodam z pewnością do zakładek i będę regularnie odwiedzał. Lubię czytać takie rzeczy w wolnym czasie.

--- Cytat: Kharim w Listopad 21, 2011, 19:55:25 ---ten tytuł tematu trochę prowokujący :) chyba, że to wysublimowany troll. W każdym razie - Siema!

--- Koniec cytatu ---

Miałem na myśli tytuł z lekkim ukłonem w stronę wszelkiej maści piratów, lowsecowców i ogólnie pojętych szumowin,
z najgłębszych zakątków kosmosu, gdyż taki styl gry jest mi najbardziej bliski. Oczywiście spokojnych producentów, górników i misjonarzy
również witam :)

--- Cytat: Doom w Listopad 21, 2011, 19:18:03 ---Tony.... kope lat >:D dalej próbujesz grasować w mojej okolicy? :P

--- Koniec cytatu ---

Cześć Mando :)
Tak. Finea to fajna okolica. Szkoda, że mam tak mało czasu na grę.
Swoją drogą SHCK i UA zawsze mieli u mnie 5.0, a niebieskim z zasady nie robię świństw... więc może dlatego nie rzucałem się w oczy.
Mieszkałem już w różnych okolicach, ale ostatnio wróciłem na stary śmietnik... zresztą pamiętam jak dawno dawno temu, sam dałeś mi
linka z tą lokacją.

--- Cytat: Minna Hinata w Listopad 21, 2011, 22:15:47 ---Dobry kawał skurwiela z Ciebie :)

Bloga poczytałem i dodałem sobie do zakładek, czekam na więcej zabawnych historii.
Uważaj na forumowe trolle i witaj :)

Cheers,
MH

--- Koniec cytatu ---

Dzięki, staram się :)
Jedyny problem to czas, którego mam mało.

Dzięki wszystkim za feedback.

Azbuga:

--- Cytat: Dux w Listopad 21, 2011, 19:05:18 ---Lepiej odgrzeb z zaswiatów ten Twój poradnik nt. "handlu" itp. sposobów kooperacji z bywalcami HSa, który całkiem juz dawno stworzyłeś. Patrząc na profesje kolegi chyba chętnie poczyta ;)

--- Koniec cytatu ---

hehe - jest! już zapomniałem o tym prawie:

http://eve-centrala.com.pl/forum/index.php/topic,8359.msg127322.html#msg127322

alez to było dawno temu... aż się łezka w oku kreci

PS. Tony - akcja z obrobieniem korporacji - jesteś hardcorem :)

ManganMan:

--- Cytat: Tony Solando w Listopad 21, 2011, 23:00:58 ---Dodam z pewnością do zakładek i będę regularnie odwiedzał. Lubię czytać takie rzeczy w wolnym czasie.

--- Koniec cytatu ---

Spoko, tam także m.in ty masz prawo się tam wypowiadać :D

Kharim:
Miałem raczej na myśli wątek Polish Immortals, który miał podobny tytuł  >:D a w wyniku zbytniego kozaczenia skończył się masowym trollem
http://eve-centrala.com.pl/forum/index.php/topic,10049.0.html o tu poczytaj :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej