Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny GTC
Kharim:
@Gaunt po to ccp co pewien czas robi promocje na wieksze paczki plexow za rl cash. W ten sposob rosnie podaz co sprzyja spadkowi cen.
ManganMan:
Pamiętam, że za czasów Quantum Rise ceny PLEXów oscylowały w obrębie 300-350M ISK.
Rzecz jasna mam zamiar w najbliższej przyszłości wrócić za stery na dwa konta, lecz co ja zrobię, gdy będę musiał odpracować 2 plexy ''pożyczone'' od znajomego, a ich ceny osiągną wartość dziury budżetowej USA (w ISKach oraz uwzględniając pojęcie miliarda) ?¿?
SokoleOko:
--- Cytat: Gaunt w Listopad 17, 2011, 16:40:08 ---No a co z ludzmi, ktorzy nie maja stalego pasywnego zarobku, ja np. Zarabiam robiac misje jak musze w null I przy kazdym wczesniejszym dodatku nie bylo problemu z kupowaniem pleksika a teraz naprawde wyrazniej trzeba zrobic tych misji wiecej zeby utrzymac przykladowo ( np. Jak ja) dwa konta
--- Koniec cytatu ---
Kolejny dowód, że brak możliwości płacenia RL kasą za grę jest przepisem na fail.
Ja płacę za dwa konta RL kasą, a za trzecie plexami, ale biorąc pod uwagę ceny plexów i to że żyję raczej z oszczędności niż zarabiania, w najbliższym czasie zrezygnuję z trzeciego konta po prostu.
Gaunt:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 17, 2011, 18:11:52 ---Kolejny dowód, że brak możliwości płacenia RL kasą za grę jest przepisem na fail.
Ja płacę za dwa konta RL kasą, a za trzecie plexami, ale biorąc pod uwagę ceny plexów i to że żyję raczej z oszczędności niż zarabiania, w najbliższym czasie zrezygnuję z trzeciego konta po prostu.
--- Koniec cytatu ---
Sokół a kto mówi, że ja nie zapłace realnego hajsu jeśli faktycznie nie będe dał rady opłacić się z gry. Czemu mam płacić w RL pieniędzmi jak mogę tego uniknąć.
Trefnis:
gaunt kazdy podchodzi do tego inaczej,
jak gralem to roznie bylo, na starcie z kasa bylo ciezko a z czasem spoko wiec zarabialem na plexy,
pozniej jak mi sie przestalo chciec bawic w inwencje/produkcje/plexowanie to stwierdzilem ze jedna fucha/nadgodzina zarobi mi na miesiac grania w eve
niestety w 1h nie bylem nigdy w stanie zarobic na plexa
(i nie nie mowcie ze w 1h mozna plex zrobic i jest na plexa, bo ten plex trzeba najpierw znalesc itp)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej