Śmietnisko > Flamewar

Ashimmu /o\ [było: Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy]

<< < (3/6) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Kira Korpii w Listopad 09, 2011, 10:40:32 ---Ciesze sie ze na potwierdzenie tych slow na kmie ashimu jest twoj tanatos.

--- Koniec cytatu ---

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

oraz

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 05, 2011, 12:04:11 ---Mieli Ashimmu, Harbingera i Drake'a. Plan był taki, żeby ich pojechać solo, ale ostatecznie ściągnąłem posiłki.

--- Koniec cytatu ---

Przypominam, że dualbox to też solo, o ile nie używa się Falcona :P

Doom:

--- Cytuj ---Przypominam, że dualbox to też solo, o ile nie używa się Falcona
--- Koniec cytatu ---
Dresiarz :P

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 09, 2011, 10:38:46 ---Cieszę się, że Twój troll jest w tak doskonałej formie. Tak, blobujemy i w ogóle rzucamy capsy na frytki.

--- Koniec cytatu ---

hehehehe

Zsur1aM:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 05, 2011, 13:12:47 ---A jakiś merytoryczny wkład w wątek, Zsur? Może nas oświecisz dlaczego ten fit nie jest failowy?

--- Koniec cytatu ---

Wklejasz km'a jakiegos typowego newbie z low (wg EVEwho pan gra jakis rok), sadzac po BC ten pan nie jest pvper'em, ewentualnie jest typowym casual playerem. Fit ashimmu to ewidentny low-secowy gate tackler, generalnie jak na jego doswiadczenie i mozliwosci sfitowany poprawnie (bez 2 SB prawdopodobnie nie zlapalby nano cruiserow/hac'ow), zamiast pchac  RCU/PDU na low zrezygnowal z 3 dzialka (tutaj pozdro dla niektorych fitow sokola z czasow gdy on gral rok), bo i tak ten ship dps'u nie robi (tym bardziej bez skilli na t2 lasery). Drogo zafitowany? Kazdy lata tym na co go stac, ewentualnie czego nie boi sie stracic.

Topic nazywa sie "Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy", a ja nie widze w tym losie ani nic smiesznego ani glupiego.
Wastage of time.
Coz, listopad jeszcze trwa, moze jeszcze ktos Cie poratuje, a znajac centrale jest to bardzo mozliwe.

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 05, 2011, 12:04:11 ---Epic fail post of the month (a listopad dopiero się zaczął)

--- Koniec cytatu ---

8)

SokoleOko:

--- Cytat: Zsur1aM w Listopad 09, 2011, 12:38:33 ---Fit ashimmu to ewidentny low-secowy gate tackler, generalnie jak na jego doswiadczenie i mozliwosci sfitowany poprawnie (bez 2 SB prawdopodobnie nie zlapalby nano cruiserow/hac'ow)

--- Koniec cytatu ---

No, jeśli dla Ciebie gate tackler z bonusem do weba bez weba jest sfitowany poprawnie... to po prostu EoT.

BTW, nie znajdziesz mojego lossa spoza Unseen Academy sfitowanego na zasadzie "-1/-2 działa, bo mi grida/CPU/skilli/szczęścia nie starczyło". Tak, przyznaję, mając dwumiesięcznego chara poleciałem na dwa roamy 3-działowym Thoraxem. Ale nie gry grałem rok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej