Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Stara, nowa Centrala.
Ranshe:
Albo rozszerzyć tag code czy co tam smf ma o przycisk "eksportuj DNA" i nazwać [fit].
ManganMan:
Rook, miło, że dostrzegłeś w tym sens :)
Ogólnie takie rozwiązanie powinno zadowolić wszystkich, choć chiałbym zobaczyć, co Xeyo ma do powiedzenia na temat twojego pomysłu.
Doom:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 04, 2011, 15:33:27 ---Albo rozszerzyć tag code czy co tam smf ma o przycisk "eksportuj DNA" i nazwać [fit].
--- Koniec cytatu ---
To już ktoś z was musiałby napisać. Moja widza programistyczna jest niewystarczająca nawet do czegoś tak prostego
Lt Rook:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 04, 2011, 15:33:27 ---Albo rozszerzyć tag code czy co tam smf ma o przycisk "eksportuj DNA" i nazwać [fit].
--- Koniec cytatu ---
To akurat nie takie proste. SMF ma możliwość dodawania własnych BBCodów, jest nawet modek do tego, ale oprócz samego przycisku generującego taga [dna][/dna] to co się tam znajdzie wewnątrz musi być przepuszczona przez magiel który zrobi z tego http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Ship_DNA i zwróci na forum link.
Dodatkowo, do bazy centrali musiały by być dopisane przynajmniej dwie tabele.
Doom:
Bazy centrali? GTFO z tym pomysłem. Nie zmusicie mnie żebym tam zaglądał jeszcze przez minimum kwartał :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej